Slika nije pronađena

Novi video spot megapopularnog britanskog pjevača Eda Sheerana, koji je već u prvom tjednu otkako je objavljen na YouTubeu prikupio više od 20 milijuna pregleda, ima i svojevrsni hrvatski 'štih'.Video za pjesmu 'Beautiful People' (feat. Khalid) možete pogledati ovdje:


Naime, u posljednjih 50-ak sekundi spota jedan od 'aktera' u spotu je i mlažnjak hrvatske aviotvrtke Jung Sky čiji je logo u posljednjoj minuti spota vidljiv u nekoliko kadrova, a po izlasku ljubavnog para iz aviona u gornjem desnom kutu nazire se i hrvatska zastava, piše Lider Media.


'Nije prvi put da smo naš avion ustupili za projekt ovakvog tipa, ali je ovo svakako bila jedna od najjednostavnijih suradnji dosad. Od starta do finiša sva komunikacija, kako s brokerima tako i s ekipom na snimanju, tekla je vrlo glatko zbog čega je ovo sve skupa bilo jedno jako zanimljivo i zabavno iskustvo za našu posadu', rekao je Krešimir Jung, CEO aviotvrtke Jung Sky, piše Lider Media.

via GIPHYTvrtka ove godine slavi 10. godišnjicu poslovanja, a iza njih je, kako kažu, financijski najuspješnija godina dosad.

Foto: YouTube Screenshot/ YouTube

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

[OMG] Ljudi imaju poteškoće sa spavanjem nakon gledanja najnovijeg horora 'Midsommar'

Justin Bieber ima novu pjesmu! Fanovi već nagađaju da tekstom zapravo poručuje nešto Seleni

Jesu li Shawn i Camila ipak zajedno? Fanovi su ih uhvatili na djelu i podijelili to sa svijetom

Avion beautiful people hrvatsko khalid Ed Sheeran video glazba

Još vijesti