Slika nije pronađena

Tako niti njezin novi video za 'Xanny' nije ništa drugačiji. Čitava stvar prilično je 'lijepa' reklama protiv pušenja, koja se s obzirom na pjesmu odlično uklapa u spot.

U videu je Billie cijela u bijelom, sjedi na bijeloj klupi, ispred bijele pozadine. Dok pjeva, kamera se približava, a random ruke počinju joj paliti kožu lica cigaretama. U jednom trenutku ona se uhvati za grkljan kao da se guši, a onda ustaje s klupe koju proguta dim.


Nema drugog načina za protumačiti ovaj video osim da je to kampanja protiv pušenja. Pjesma 'Xanny' govori o Billinoj odbojnosti prema alkoholu i drogama, uključujući i cigarete. 'Ova pjesma očito govori o tome koliko su cigarete glupe', rekla je u jednom intervjuu. Spomenula je i svoju nezainteresiranost za piće i vaping, što je zapravo inspiriralo ovu pjesmu.


'Sjećam se dana kad smo napisali Xanny, noć prije sam bila s grupom prijatelja, svi su se oni napili i povraćali, a ja nisam', objasnila je. 'Povraćali su, pili, nastavili povraćati, još pili, još više povraćali, a potom su i dalje pili. Ono što mi je zaista bilo čudno je da nikoga nije bilo briga... Bilo je tako čudno, mislila sam si: Što? Ovo je normalno? To je vama normalno? Gledanje prijatelja kako postaju nešto što oni nisu. Gledanje kako se njihove ličnosti ruše i propadaju', dodala je Billie.


Glazbeni video je poprilično jednostavan. Usredotočio se na problem pušenja cigareta i stvarno ga je dočarao do maksimuma.


Foto: YouTube Screenshot/ YouTube

M.S.K.

Pogledajte još:

Obožavateljica Billie Eilish našla je jednu njezinu jaknu u second hand-u! Unutra je bila i poruka

Fan je ukrao prsten Billie Eilish tijekom koncerta – nećeš vjerovati što se sljedeće dogodilo!

Billie Eilish je otkrila razlog zašto nosi široku odjeću - jako je uznemirujuć!

alkohol xanny Pušenje poruka cigarete video youtube glazba billie eilish