Slika nije pronađena

Reakcije na nešto snimaju svi youtuberi, a sada su dvije djevojke odlučile, na nagovor svojih pratitelja, reagirati na glazbu s Balkana. Evo čije su sve spotove odabrale i jesu li bile oduševljene ili zgrožene.

YouTuberice Tetyana Tania i Selena Marianova odrasle su i žive u Londonu, a s balkanskim hitovima i izvođačima nisu bile upoznate. Nakon što su ih pratitelji dugo tražile da snime ovakav video, sada su to stvarno i učinile. Odabrale su kombinaciju od 6 različitih izvođača, neka od trenutno najpopularnijih glazbenih imena u regiji u svijetu cajki i trap/rap glazbe. Napravile su miks izvođača iz Srbije, BiH i Slovenije te su za svakog odabrale po jedan spot i krenule sa snimanjem.


Prva se na redu našla Senidah i njen hit 'Mišići'. Umirale su od smijeha, ali brzo su se ufurale u ritam i mrdale glavama u ritmu. Tanja Savić ih se posebno dojmila, a Jala Brat ih i nije baš toliko očarao. Na listi su im se još našli i Luna Djo i Hurricane. Bilo je puno umiranja od smijeha, a ritmovi pjesama su ih rasplesali. U nekim su pjesmama i naučile pokoju riječ iz refrena pa su i zapjevale. Selena, koja je inače iz Bugarske, uspjela je neke riječi u pjesmama i razumjeti. Ali ništa ih nije uspjelo izbaciti iz takta, pjesme su ih jako dobro zabavile, a u videu saznaj kojima su dale prolazne ocjene, a tko ih je toliko oduševio da je dobio 11 od 10!


Foto: Youtube printscreen/ Youtube

M.T.

Pogledajte još:

Suradnja Ariane Grande i Kylie je na vidiku? Glazbeni svijet nije ni svjestan što ga čeka

Iranski streaming servis briše fotke pjevačica s naslovnica njihovih albuma – izgleda jako weird

Awww! Nova pjesma Camile Cabello govori o tome kako se zaljubiti u Shawna Mendesa

reakcije cajke video youtube glazba

Još vijesti