Slika nije pronađena
Pola godine je iza nas, i da, ne možemo niti mi vjerovati da smo već toliko vremena potrošili. Ali, ako ništa, u ovih šest mjeseci je izašla hrpa novih pjesmi koje se vrte po radiju.

Sigurno si barem jednom čula svaku od njih, i vjerojatno su ti se sve i svidjele jer se radi o hitovima, no koja ti je bila u glavi danima? Koju si slušala na repeatu po cijeli dan i noć?

Naš glazbeni ukus govori puno o nama, možda čak i više nego što mislimo. Pronađi svoju pjesmu i saznaj kakva si osoba!

Vojko V - Ne možePjesma koju svi citiraju u opisima na slikama, do te mjere da i tvoje omiljene meme stranice stavljaju slike isključivo vezane za ovaj Vojkov hit. Inače ne slušaš hrvatsku glazbu, ali ova pjesma ti se toliko svidjela da si već naučila cijeli tekst napamet. Voliš biti u tijeku, tako da uvijek pratiš sve što se događa, a ova ti pjesma svakako nije mogla promaknuti!

Florence + The Machine - HungerFlorence je posebna pjevačica, koja plijeni pozornost sa svojim glasom i pjesmama koje su lako slušljive, ali opet teške. Baš kao i ova pjesma, ti si također komplicirana i kompleksna osoba. Kada bi te netko htio prokužiti, trebao bi se stvarno dobro potruditi oko toga te utrošiti puno vremena na tebe...

Maroon 5 - Girls Like You feat. Cardi BSvi se sjećamo hita 'Moves like Jagger', a ova pjesma svakako ima potencijal postati jednako veliki hit. Ako ti je ovo omiljena pjesma, vjerojatno te svi smatraju totalno 'mainstream' osobom, iako to uopće nisi. Ipak, istina je da ti se uvijek sviđaju stvari koje se svima sviđaju, a pomalo si i povodljiva, iako to ne bi nikada priznala.

Arctic Monkeys - Four Out Of FiveKada su Arcticsi izbacili novi album, nema osobe koja ga nije išla poslušati. Kada su nas prije pet godina oduševili s pjesmama kao 'Do I Wanna Know' i proslavili se kao jedan od najvećih rock bendova današnjice, ti si bila tu. I dalje si tu, lojalna i pouzdana. Ako ti ova pjesma ne izlazi iz uha, ti si prava rockerica!

SA.R.S. - Ljubav umireČisto sumnjamo da postoji osoba koja ne zna sve stihove njihove pjesme 'Lutka', a čini se kako bi i ovo mogao postati novi hit! Ako ti je ovo omiljena pjesma, nisi komplicirana osoba, već direktna i jednostavna. Uvijek si nasmiješena i vedra, čak i kada se to ne očekuje od tebe.

Silente - FalangeSilente nas je osvojio s 'Tercom na tišinu', no sada su se vratili s nekim novim, drugačijim zvukom. Ako ti je ovo pak leglo bolje od Terce, vrlo vjerojatno si romantična duša, ali to ne voliš pokazivati drugima. Potiskuješ svoje osjećaje, no odabranima ipak dopustiš da upoznaju tvoje pravo ja. I oni su najsretnije osobe na svijetu!

Shawn Mendes - In My BloodNe znamo što nas je prije očaralo - tekst pjesme, Shawnov glas ili sama melodija. Znaš li i ti? Ovo ti je omiljena pjesma samo ako si totalno 'girly' cura. I pod time mislimo da nosiš puno ružičaste boje, voliš jednoroge i 'Mean Girls' su ti više od samo filma. Sve bi dala za svoje frendice, osim možda kada dođe do ljubavi s nekim dečkom...

Drake - God's PlanOva pjesma ti se vjerojatno više svidjela zbog spota nego zbog ičega drugoga. Ako je to slučaj, imaš veliko srce. Željela bi svima pomoći, a najgori osjećaj ti je kada ne znaš kako nekome pomoći. Teško ti je gledati druge kako pate i sve bi napravila da ispraviš nepravdu u svijetu. San ti je da ćeš jednog dana biti dovoljno bogata da napraviš istu stvar kao što ju je napravio Drake.

Justin Timberlake - Say Something ft. Chris StapletonJustin Timberlake se svako toliko vrati na scenu s nekim novim hitom koji nam onda ne izlazi iz glave mjesecima, a zatim samo nestane. Na našu sreću, sada slušamo njegov najnoviji album, a Say Something je definitivno pjesma koja, koliko god tužna bila, podiže nam uvijek raspoloženje. Za tebe, koja si uvijek optimistična i nalaziš u svemu dobru stranu, ova je pjesma postala gotovo pa himna.

Childish Gambino - This Is AmericaSpot koji je među najkontroverznijima ove godine, svakako je podigao puno prašine u Americi, ali i u svijetu. I svidjela ti se baš zbog toga! Ti si direktna osoba, koja je brzopleta i teško joj se kontrolirati. Ne znaš držati jezik za zubima i često nastradaš zbog toga, ali ne možeš si pomoći - nećeš nikada trpjeti ništa ni zbog koga!

Koja je tvoja omiljena pjesma?

Foto: Visual Hunt

A.Š.

Pročitaj još:

HOROSKOP Ljetni hit za svaki znak – ovo je pjesma koja ti mjesecima neće 'izlaziti iz glave'

Najbolje pjesme u 2018. godini na našoj playlisti – koja je tvoj favorit? ANKETA

Ako se tijekom slušanja nekih pjesmi naježiš, tvoj mozak je poseban – evo zašto

pjesme singlovi hitovi glazba

Još vijesti