Slika nije pronađena

Samo dva tjedna nakon Edinog koncerta, Aquarius  će razvaliti dečki koji stvaraju bolesnu mjuzu, a nikako da ozdrave. Looka i Borna, Lovačke priče, Telefon faki…Sve su to razlozi zbog kojih njihovi spotovi na youtubeu imaju više stotina tisuća klikova.

Doktori su im prepisali lijekove, a oni se nisu pridržavali uputa. Nadamo se da će tako ostati još dugo jer sve dok Bolesna Braća budu skupa, publika će imati neiscrpan izvor zabavnih tekstova i odlični beatova. Po svoju dozu njihovog ludila obavezno dođite u petak, 15.10.2010. Datum nije izabran slučajno, ipak je petak u Aquariusu poznat svim pobornicima Blackouta, a takvih je mnogo. Zato će to biti veliki party za sve one koji su godinama vjerno hodočastili na Blackout. Bizzo Bodega, Baby Dooks, Phat Phillie… sve je to ekipa koju dobro znate i zato ne  propustite tulumčinu.

Oni koji su markirali slušanje njihovog zadnjeg albuma Veliki umovi 21. stoljeća“, imaju domaću zadaću: preslušati Stari repper, Mali majmun čita, Utjeha kod Đurđe, Polikita ft Edo Maajka i sve ostale pjesme s albuma koje će vas prije svega – dobro zagrijati.

Ulaznice za koncerte nad koncertima kupite u Dancing bearu, Aquarius shopu, Siriusu, Boogaloo (za Edu), Aquariusu (za Bolesnike), No sikiriki, Dirty Old Shopu, Rockmarku… U prodaji su posebni paketi gdje na oba koncerta možete ići za 100 kn, a ako ulaznice kupujete individualno onda je to 60kn za ulaznicu u pretprodaji, a 80 kn na dan koncerta.

Bolesna braća edo maajka koncert Aquarius

Još vijesti