Slika nije pronađena

Prvi dan desetog mjeseca u klubu Boogaloo rezerviran je za nastup Ede Maajke i benda.

Svima koji su navikli na njegove MC/DJ setove, ovakva će postava možda biti neobična ali ipak logičan slijed ako uzmemo u obzir Edin glazbeni senzibilitet i potrebu da sa svakim novim albumom ide korak dalje. Album Spomen ploča je izazvala komešanje u redovima Edinih obožavatelja – kritika ga je nahvalila, a ekipa ga slijedi. Cijeli taj pozitivni metež izazvao je veliki interes za solo koncertom u Zagrebu, gdje će sve biti postavljeno na svoje mjesto kako bi Edina vjerna publika slavila s njim.

Najavnim singlom novog albuma, Ove godine, Edo je oduševio hrvatski radijski eter. Pjesma je već nekoliko tjedana u samom vrhu glazbene ljestvice Otvorenog radija, a dohvatila je i prva mjesta glazbenih top ljestvica širom Hrvatske. Potvrdu izuzetnog uspjeha donijela je i premijera TV spota za pjesmu Ove godine, za čiju je režiju bio zadužen Radoslav Jovanov Gonzo. Spot je zasjeo na prvo mjesto MTV-eve Domaćice, a kao snažan konkurent ušao je na listu Najboljih lokalnih spotova iz regije Adria.

Uz sve ove uspjehe koji se nižu iz dana u dan, Edo Maajka ipak najviše želi da publika shvati njegovu poruku: Ove godine slavim jer sam sebe našo, ove godine slavim nemoj pitat zašto, nego slavi sa mnom, to je prvi korak sjeti se kolko je život dobar....

edo maajka koncert boogaloo ove godine

Još vijesti