Slika nije pronađena

Do velikog koncerta Bolesne Braće još je manje od 5 dana, a Bizzo Brigante, Baby Dooks i bend donose odlične novosti za sve one koji će u petak biti na njihovom tulumu u Aquariusu - odlučili su jednog posjetitelja na koncertu počastiti najnovijim i skupocjenim modelom LCD televizora.

LCD dijagonale 101 cm sigurno će pristajati svakom domu a gledanje utakmica, filmova ili spotova Bolesne Braće na takvom će stroju biti posebno iskustvo.

Teen385 poklanja još dvije ulaznice za koncert!

Teen385 dijeli 2x1 ulaznicu za koncert Bolesne braće koji će se održati u zagrebačkom klubu Aquarius 15. listopada.

Ulaznice su osvojili: Monika Ravlić i Liv Rukavina

Velik interes za koncert

Prema interesu koji vlada u Zagrebu, Aquarius će u petak biti mjesto najbolje zabave i na taj dan sigurno neće imati konkurenciju. Svi koji su ikada išli na Blackout, ovaj će petak zatulumariti zajedno s Bolesnicima ali i s njihovim gostima. Kao posebna gošća večeri najavljena je Maya Azucena, poznata i po suradnji s Gibonnijem a na sceni uz Bolesnike nastupit će poznata voditeljica i članica Lollobridgide, Ida Prester i pjevač Kristijan Beluhan, njihovi gosti na albumu „Veliki umovi 21. stoljeća“. Ida i Bolesnici surađivali su na pjesmi „Kartica Nensi Hohnberger“, a Kiki Beluhan gostovao je na pjesmi „Mali majmun čita“ koje se uz „Starog reppera“ i „Utjehu kod Đurđe“ zavrtila na svim radijskim postajama ovog ljeta i postigla izuzetan uspjeh.

Ulaznice za koncert još uvijek možete nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima, po cijeni od 60 kn:

DIRTY OLD SHOP-Tratinska 22/PROFIL MEGASTORE-Bogoviceva 5

DANCING BEAR-Gunduliceva 7/AQUARIUS-Varšavska 13/AQUARIUS-Maksimirska 16

SIRIUS-IMPORTANNE GALERIJA – Iblerov trg/AQUARIUS – Aleja Matije Ljubeka bb,

ROCKMARK – Berislavićeva 13/NO SIKIRIKI - Nova cesta 88

Bolesna braća koncert Aquarius