Slika nije pronađena

Dok Beliberi pakiraju svoje stvari i kreću prema Areni kako bi na vrijeme zauzeli najbolja mjesta, najveći obožavatelji se pitaju kad Justin dolazi i što će on raditi dok ne nastupa.

Iako je vrijeme njegovog dolaska i hotel u kojem će odsjesti obavijeno velom tajne, organizatori su otkrili s koliko osoba u pratnji pjevač dolazi, koje delicije će se naći na njegovom tanjuru te koje posebne zahtjeve ima.

Također, otkriveni su detalji samog nastupa pe će tako sve one koji se spremaju na koncert razveseliti informacija da će Justin za njih čak i zasvirati. Iako nije poznato u kojem će točno hotelu odsjesti za vrijeme boravka u hrvatskoj metropoli, Justin je rezervirao apartmane u tri luksuzna zagrebačka hotela – Sheratonu, Esplanadi i Westinu i to pod tajnim imenom kako bi se osigurao da ga prilikom dolaska neće dočekati vojska obožavatelja.

Jedan od najvećih zahtjeva posebna je jacuzzi kada u kojoj se opušta nakon svakog nastupa te mora biti dodatno ugrađena na samoj lokaciji održavanja koncerta. Neke od stvari bez kojih Justin ne može te će za njega morati biti uvezene iz Kanade su i posebni slatkiši Big Foots i Sour Patch, a neće smjeti nedostajati ni pahuljica Captain Crunch u kojima Justin uživa u svako doba dana.

Također, pjevaču i cijeloj njegovoj pratnji osobni kuhar će pripremati hranu od svježih i domaćih namirnica kupljenih u srijedu ujutro na Dolcu. Jedan od specijaliteta koji se naći na Justinovom tanjuru je svježa jadranska riba, a izrazio je želju da proba i štrukle. Kao veliki obožavatelj pizze tražio da mu se dostavi najbolja u Zagrebu napravljena s isključivo najkvalitetnijim sastojcima i ispečena u drvenoj peći.

Osim što će svojim hitovima zapaliti publiku, kanadska megazvijezda će za njih čak i zasvirati gitaru i klavir, a oduševit će ih i svojom vještinom na bubnjevima. Za svoje live svirke Justin tijekom turneje koristi preko 20 različitih gitara i više od 2000 trzalica izrađenih posebno za njega, na pozornici je postavljeno 15 bubnjeva za koje se tijekom svakog nastupa potroši preko 10 para palica.

Da nije samo Justinov nastup ono što će oduševiti obožavatelje pobrinut će se ekipa zadužena za produkciju koja u Zagreb dolazi s čak 50 kamiona impresivne i tehnički najnaprednije opreme. U više od 1000 sanduka teških preko 100 tona nalazi se više od 100 kilometara kablova i žica, najmodernija rasvjeta, izvanredna tehnika za posebne specijalne efekte te preko 100 ručnika, a sve će to 300 osoba postaviti i rastaviti u samo jednom danu.

Pročitajte još:

Evo kakve slike će Belieberi ponijeti na zagrebački koncert

Kakav užas: Nabavila kartu za Bieberov koncert u Zagrebu, a onda se dogodilo najgore

Justin Bieber pripremio veliko iznenađenje - pogledajte tko će mu se pridružiti u Zagrebu!

koncert bieber

Još vijesti