Slika nije pronađena

Billie Eilish i Alicia Keys su istinski zadivljene jedna drugom, a tu svoju ljubav i međusobno postovanje dovele su na sasvim novu razinu.

Alicia je jednu večer mijenjala Jamesa Cordena na poziciji voditelja u njegovoj emisiji 'The Late Late Show', kad su dvije pjevačice izvele jednostavnu verziju Billine hit pjesme 'Ocean eyes'. 'Treba nam neka dramatična rasvjeta', rekla je Alicia prije nego što je otkrila svoj klavir i počela svirati. U ovoj verziji dueta nalazi se Alicia na glasoviru i do savršenstva usklađeni vokali obje pjevačice. To je suradnja za koju nikad ne bi rekli da je svijetu potrebna – ali je, i bila je savršena!
Još u kolovozu, Alicia je na svom IGTV objavila svoj cover pjesme 'Ocean Eyes'. 'Billie Eilish budi osjećaje u meni... Nastavi sjajiti i pisati tu istinu', napisala je tada uz video. 'Ja sam tvoj super, super obožavatelj - volim kako pišeš, volim tvoju glazbu', rekla je Alicia Billie u emisiji.
Također, izgleda da je ta ljubav obostrana. 'Cijeli život te obožavam', rekla je Billie Aliciji prije nego što je s njom podijelila video isječak sebe kad je imala 12 godina. Tada je odsvirala i otpjevala hit 'Fallin' od Alicie Keys iz 2001. godine. Kako bi još bolje obilježila tu posebnu priliku, Billie je na svom Instagramu objavila i nekoliko isječaka uz koje je napisala: 'CRAAAAZY trenutak kad je zaokružen cijeli krug... puno te volim @aliciakeys hvala ti na svemu što jesi, ne mogu vjerovati da se sve ovo dogodilo. Ti si u mom srcu zauvijek'.

'Imaš jednu za mene i ja imam jednu za tebe. Uskoro ćemo otpjevati sljedeću', rekla je Alicia Billie nakon što je pogledala preslatki isječak. To nitko neće zaboraviti. Uzbuđeno čekamo!

Foto: YouTube Screenshot/ YouTube/ Instagram Screenshot/ Instagram

M.S.K.

Pogledajte još:

Ima tako moćnu poruku! Billie je objavila novi video i promijenila imidž – nije razočarala ni ovaj put

Obožavateljica Billie Eilish našla je jednu njezinu jaknu u second hand-u! Unutra je bila i poruka

Billie kaže da je njezina fudbalerka bila totalna nesreća: 'Netko mi je bojao kosu i skurio polovicu!'

nastup ocean eyes pjesma fallin obožavateljica fan Alicia Keys billie eilish

Još vijesti