Slika nije pronađena

Kod nas po običaju sve kasni nekoliko godina, pa tek sada dobivamo još jednu popularnu platformu za gledanje filmova i serija. Bit će to konkurencija postojećima, a pogotovo Netflixu koji je najavio podizanje cijena.

Sigurno si čula za streaming platformu za gledanje filmova Disney+, koja je u Americi popularna već neko vrijeme, a sada napokon dolazi i kod nas, piše Večernji list. Ovog ljeta proširuju se na dobar dio svijeta, postat će dostupni u čak 42 države, od kojih je jedna i Hrvatska. Ne zna se točan datum kada će to biti kao niti koja će biti cijena za naše tržište. U SAD-u je mjesečna pretplata na Disney+ 7.99 dolara (oko 50 kuna), a postoji i godišnja pretplata koja je 79.99 dolara (oko 520 kuna).

Ovdje je dostupno tisuće serija i filmova Disneyja, Pixara, Marvela, Star Wars, epizode Simpsona, kao i sadržaji National Geographica. Bit će to prva velika konkurencija Netflixu kod nas, a sigurno će mnogi i prijeći na Disney+, koji će kako se za sada barem čini, imati bolju cijenu. Sve ovisi samo o tome kakve tko sadrže više voli gledati.

Pogledajte još:

Najbolje ocijenjene Netflixove teen serije: Njih 9 ima gotovo 100% pozitivnu ocjenu

Uopće nisu toliko dobri koliko svi pričaju: 8 filmova koji su precijenjeni

Najbolje ocijenjeni Netflixovi filmovi: Samo ovih 7 ima besprijekorni rejting od 100% pozitivnih ocjena

Hrvatska disney+ streaming servis filmovi i serije

Još vijesti