Gledanje filma

Sve je više streaming servisa dostupno i na našem području, a to nije loša stvar. Neki radije gledaju filmove, neki serije, a po tome kakav tko sadržaj voli, može pronaći servis koji će imati baš top sadržaje za njega.

Neki gledaju filmove i serije online, drugi ih skidaju na piratskim stranicama, a treći plaćaju streaming servise. Svatko bira što mu se sviđa, a ako si ti u ovoj posljednjoj skupini i plaćaš neki streaming servis, trebaš znati da uskoro stiže još jedna opcija. Zove se SkyShowtime. Postat će dostupan od 14. prosinca! Radi se o skroz novom streaming servisu koji je počeo s radom tek na jesen ove godine pa zapravo prilično brzo postaje dostupan i kod nas. Isplati li se naspram postojećih? Ovisi što želiš gledati! Netflix je primjerice jak na serijama, pogotovo serijama za teen publiku, a HBO će imati sadržaje koji bi mogli više oduševiti one starije. Gdje se u cijelu priču uklapa SkyShowtime i trebaš li ga isprobati?

 

 

Ponuda serija i nije baš oduševljavajuća. Ima na njemu klasika poput „Dr. House“, „iCarly“ ili „Dexter“, ali većinom su to serije koje su već emitirane i na televizijama, ali i koje su bile na drugim streaming servisima. Oni će imati filmove i serije od raznih produkcijskih kuća, poput Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation… Uz svjetske hitove, imat će u ponudi i lokalni program, sadržaje vezane za područje u kojem gledaš, u ovom slučaju, hrvatske. Ponuda filmova za sada izgleda bolje nego ponuda serija i imaju miks novijih stvari i klasika koje uvijek rado svi ponovno gledaju, poput „Mean Girls“. Definitivno će se ovaj servis više svidjeti ljubiteljima filmova! Pitanje koje je uvijek tu je koliko će sadržaja koji je dostupan u svijetu biti stvarno dostupan i kod nas, jer većinom pola toga kod nas ipak ne bude tu.

streaming servis Hrvatska novi skyshowtime isplati li se

Još vijesti