Slika nije pronađena

Kada ih ugledamo na crvenom tepihu, u najskupljoj odjeći, s najboljim frizurama i šminkom te osmijehom od uha do uha, čini nam se da nema sretnijih osoba na svijetu.

No kada biste znali što su sve doživjeli i prošli u životu, možda ipak ne biste mislili tako. Većina njih je prebrodila svoje tragedije i ostavila prošlost iza sebe, ali neke rane nikada ne zacjeljuju.

Živote ovih celebova obilježile su velike tragedije i ružne stvari:

#Keanu Reeves

Kada je imao samo 3 godine, otac je napustio njihovu obitelj. Do šeste godine života održavali su kontakt, ali poslije toga prekidaju sve odnose. Mladi Keanu patio je od disleksije što mu je otežavalo školovanje pa na kraju nije uspio maturirati. 1993. godine izgubio je najboljeg prijatelja i glumca, tada 23-godišnjeg Rivera Phoenixa. 5 godina nakon njegove smrti upoznao je Jennifer Syme u koju se zaljubio te je ubrzo ostala trudna. Nažalost, Jennifer je u osmom mjesecu trudnoće izgubila dijete od čega se par nikada nije oporavio. Kako nesreća nikada ne dolazi sama, Jennifer je samo 18 mjeseci poslije izgubila život u prometnoj nesreći nakon čega je Keanu ostao posve shrvan.#Leighton Meester

Glumica najpoznatija po ulozi u seriji 'Gossip Girl' rođena je u zatvorskoj bolnici jer je u vrijeme njena rođenja njezina majka služila zatvorsku kaznu zbog krijumčarenja droge preko američke granice. S njom je mogla biti 3 mjeseca nakon čega se majka morala vratiti u zatvor, a Leighton je odrastala s ocem. Iako ovo zvuči prilično traumatično, Leighton kaže da je imala uglavnom lijepo djetinjstvo jer se malo toga sjeća.


#Ashton Kutcher

Prije nego se skrasio s Milom Kunis i dobio preslatko dijete, Ashton je proživio teške trenutke. Osim što je odrastao s bratom koji boluje od cerebralne paralize, 2001. godine Ashtonova tadašnja djevojka brutalno je ubijena. Iako su se tu večer trebali naći, Ashton je dogodio spoj, a kada je poslije došao do njene kuće, dočekao ga je šokantan prizor. Ashley Ellerin ležala je u lokvi krvi nakon što joj je kasnije osuđeni serijski ubojica zadao 32 uboda nožem. Ashton se nerado sjeća tog razdoblja života.#Charlize Theron

Lijepa glumica odrasla je s ocem alkoholičarem koji je često zlostavljao nju, majku i brata, a prilikom jedne svađe, Charlize je bila svjedok ubojstva. Njen otac je naime, prijetio da će ubiti nju i njenu majku, na što je njena majka, pred očima lijepe glumice, u samoobrani pucala i ubila Charlizeinog oca te ranila njegovog brata. Budući da se radilo o samoobrani, njena majka nikada nije osuđena.


#Oprah

Popularna voditeljica odrasla je u siromaštvu s bakom koja ju je često tukla. Nekada je znala biti toliko brutalna da je Oprah imala krvave rane po leđima. Između 10 i 14 godine života bila je žrtva seksualnog zlostavljanja zbog čega je kao tinejdžerica ostala trudna, ali beba je umrla samo 2 tjedna nakon što je rođena. Oprah nikada nije otkrila ime osobe koja ju je seksualno zlostavljala, ali danas tvrdi da su je sve te traume oblikovale kao osobu koja je danas.


#Eminem

Popularni reper odrastao je sa psihički nestabilnom majkom koja nije mogla zadržati posao dulje od 3 mjeseca pa je cijelo djetinjstvo proveo seleći se. Otac ga je napustio dok je bio beba, a iako je pokušavao stupiti u kontakt s njim, ovaj ga je ignorirao. Budući da je bio povučeno dijete, u svakoj školi bio je meta zlostavljača pa je za vrijeme školovanja mnogo puta dobio batina zbog kojih je nekoliko puta završio u bolnici. Spas je pronašao u repanju.


Foto: Getty

I.N.

Pročitajte još:

Celebrity face za koje niste znali da su se borile s depresijom

U srednjoj školi nisu imali prijatelje, a sada svi vrište za njima

Pametni savjeti slavnih faca

Težak Život tragedije slavne face

Još vijesti