Slika nije pronađena

Mi ih sada znamo kao slavne modele, pjevače, glumce i zvijezde općenito, ali vjerovali ili ne, i oni su nekada morali `grijati stolicu` i učiti.

Uvijek je zanimljivo vidjeti kako su celebovi izgledali dok su bili tinejdžeri i dok su pohađali srednju školu, a srećom, postoji internet pa te fotke svatko može potražiti. Neki od njih su se školovali kod kuće, a drugi su baš išli u školu s drugim srednjoškolcima.

Bili su isti baš kao i vi pa pogledajte kako su slavne face izgledale u srednjoj:

Gigi Hadid

Prije četiri godine dok je poznata manekenka još bila u srednjoj, rasturala je u odbojkaškom timu. To uopće ne čudi jer Gigi ima super duge noge kao i većina odbojkašica.


Bella Hadid

Gigina mlađa sestra, Bella je već u srednjoj znala da će biti manekenka. To su očito znali i dečki jer su se svi htjeli s njom družiti na maturalnoj s koje je ova fotka.


Selena Gomez

Pjevačica se školovala kod kuće tijekom srednjoškolskih dana zbog svih obaveza koje je imala. Za one koji slučajno ne znaju, Selena se odmalena bavila glumom i glumila u različitim Disneyjevim serijama, a ovo je fotka iz 2007. kada je još išla u školu.


.

Kendall Jenner

Za razliku od mlađe sestre Kylie, Kendall je stvarno išla u školu s drugim učenicima. No, nakon četiri godine je odustala kako bi se školovala kod kuće baš kao sestra Kylie. Manekenka je maturirala 2014. godine.


Kylie Jenner

Kylie je provela samo jednu godinu u srednjoj školi, a kasnije se odlučila školovati kod kuće. Maturirala je 2015. godine, a njen maturalni tulum nitko neće zaboraviti.


Zayn

Poznati pjevač je pohađao srednju u Engleskoj netom prije nego je otišao na X-Factor 2010. Ova fotka je iz YouTube videa koji je u to vrijeme snimio, a možemo reći da izgleda skroz slatko i nevino.


Harry Styles

Premda je Harry stavio na pauzu srednju školu kako bi mogao postati pjevač, ovdje je njegova fotka iz 2010. kada je išao na maturalnu zabavu.


Taylor Swift

Pjevačica je pohađala Hendersonville srednju školu u Tennesseeju dok se nije nakon dvije godine prebacila u srednju školu Aron Academy koja je omogućavala školovanje kod kuće. Taylor je maturirala 2008., a ovdje je njena fotka s maturalne.


Ashley Benson

Iako se glumica školovala kod kuće, na Instagramu je podijelila fotku proslave svog 16-estog rođendana. I da, dobro vidite – u pozadini se nalazi njega kolegica iz Slatkih malih lažljivica, Lucy Hale.


Liam Hemsworth

Ova fotka pokazuje kako se glumac super zabavljao tijekom srednje sa svojom djevojkom koju je ostavio 2009. kada je upoznao Miley Cyrus i to nekoliko godina nakon mature.


Izvor: Cosmopolitan

Foto: Twitter/getty/Instagram

I.P.

Pročitajte još:

Profesori i kolege otkrivaju: kakve su slavne zvijezde bile u školi?

Kakvi su celebovi bili u srednjoj školi?

Prepoznajete li ih? Celebovi kada su bili klinci

slavne face slavni u srednjoj u srednjoj

Još vijesti