Slika nije pronađena

Kada razmišljamo o našim idolima, čini nam se da žive pod staklenim zvonom; imaju tjelohranitelje, ogromna imanja ograđena visokim zidovima, vozače, helikoptere i sve što je potrebno za siguran život. Ipak, katkad je dovoljna sekunda da se dogodi tragedija.

To najbolje znaju ove slavne face koje su za dlaku izbjegnule smrt. Neki su ta neugodna iskustva doživjeli u djetinjstvu, a neki prije samo nekoliko mjeseci. Jedno je sigurno: drago nam je da su još uvijek s nama!

*Liam Hemsworth

Zgodni glumac skoro se utopio kada je bio dijete: 'Jednom prilikom mi je uže s daske za surfanje omotalo oko cijelog tijela zbog čega sam zaglavio pod vodom. Iako nije bilo duboko, nikako nisam uspio doći do zraka. Na kraju sam ipak uspio, ali bio je gusto' priznao je.*Austin Mahone
Vjerujemo da je vožnja Segwayem zabavna, ali očito možemo biti pogubna. Austin je gotovo izgubio glavu zbog ove igračke: 'Isprobavao sam svoj Segway na balkonu i u jednom trenutku sam se počeo utrkivati s autima koji su vozili cestom. Toliko sam se uživio da sam zaboravio da sam na balkonu i zakočio sam u zadnji tren inače bih preletio preko ograde'.


*Ellie Goulding

Dok je bila s prijateljem na kampiranju u Norveškoj, pjevačica je za dlaku izbjegnula smrt. Sparkirali su usred divljine, a iako je temperatura bila -25 Celzijevih stupnjeva, led je popucao i kombi je počeo tonuti. Ellie je ubrzo pobjegla kroz otvor na krovu, a samo nekoliko minuta poslije vozilo je u potpunosti potonulo u ledene dubine.


*Rachel Bilson

Zgodna glumica ne samo da je nastradala u automobilskoj nesreći kada je imala 16 godina, nego su ju liječnici proglasili službeno mrtvom! Nekoliko sekundi poslije Rachel je počela pokazivati znakove života pa su medicinski službenici opet pokušali s reanimacijom i ovaj put su uspjeli.


*50 Cent

Budući da se družio s dilerima, a i sam je bio upetljan u mutne poslove, ne čudi što je u jednom trenutku poznati reper dobio čak 9 metaka od čega su neki završili u njegovom vratu i licu. Nije mogao hodati ni govoriti 6 tjedana, no iznenada se oporavio i snimio album kojim je osvojio svijet.


*Anna Hathaway

Godišnji odmor na Havajima prije 2 godine gotovo je bio koban za lijepu glumicu. Iako nije otplivala daleko od obale, podvodne snažne struje su ju uhvatile i Anna je jedna ostala na površini. Baš kao u filmu, naišao je zgodni surfer i spasio joj život.


Foto: Getty.com
I.N.

Pročitajte još:

10 zvijezda za koje niste imali pojma da su niske

Rođeni sa zlatnom žlicom u ustima: zvijezde koje su odrasle u bogatstvu

Slavne YouTuberice koje se bore s tjeskobom, deprom i napadima panike

Smrt zvijezde slavne face