Slika nije pronađena

Selena Gomez nema vremena za zaustavljanje i razmišljanje o nekom drugom, već je prešla na svoj sljedeći projekt koji uključuje još nekoliko velikih imena.

Selena je viđena u New Yorku gdje snima novi film 'The Dead Don't Die'. Ovo je sve što trebate znati o njezinom novom filmu:

Postoji li trailer?

Selena Gomez i Austin Butler oboje glume u ovom najživopisnijem zombi filmu kakvog dugo nismo vidjeli. Dok tri policajca pokušavaju saznati što je uzrokovalo tajanstveni zombi-virus, nabasaju na Selenin i Austinov lik na putu, kao i na nekoliko drugih velikih imena. Pogledajte trailer:
Kada film izlazi?

Možda mislite da ćete morati čekati do listopada da biste dodali ovaj film u svoj sablasni popis filmova, međutim, film će biti objavljen puno prije toga. 'The Dead Don't Die' bi trebao biti objavljen 14. lipnja, što znači još samo nekoliko mjeseci dok ne izađe!

To je Zombie film!

Nakon što je uplašila ljude u kratkometražnom filmu Petre Collins 'A Love Story', Selena je odlučila nastaviti niz horora s novim filmom. 'The Dead Don't Die' je zapravo zombie komedija, tako da neće biti toliko zastrašujuć kao 'A Love Story', ali na fotkama se otkriva da to neće biti za one koji su slabog srca s likovima koji nose krvlju natopljenu odjeću u raznim scenama.


Ogroman je popis glumaca!

Selena nije jedino veliko ime koje je pojavljuje u ovom filmu. Adam Driver, Bill Murray i Chloë Sevigny također su povezani s projektom, iako još uvijek nisu otkriveni glavni detalji vezano uz njihove likove. Austin Butler je također dio ovog projekta. On glumi osobu koja zaglavi skupa sa Selenom usred zombi napada. Njih dvoje su viđeni kako snimaju zajedničke scene s krvlju natopljenom odjećom. Također, Bill Murray je najavio da će raditi na zombie filmu 'The Dead Don't Die' od Jima Jarmuscha. Dok Rosie i Daniel još uvijek nisu viđeni na snimanju, Chloë je na Instagramu objavila fotografiju s istim naslovom na prvoj stranici scenarija.Također, čini se da se film snima pod drugim imenom, nešto što je uobičajeno u Hollywoodu da bi se sakrilo velike projekte. Osoba čija se kuća koristi za snimanje kaže da se film tijekom snimanja zvao 'Kill the Head'.


Foto: YouTube Screenshot/ Twitter/ YouTube


M.S.K.

Pogledajte još:

Jedan je celeb ovog vikenda postavio rekord u broju osvojenih Kids’ Choice nagrada! Bit će ga teško oboriti

Selena Gomez ima jedan veliki problem s 'lijepim' filterima na Snapchatu – i apsolutno je u pravu!

Selena pjeva o anksioznosti, a ovih 10 pjesama ju smanjuje za do 65 posto [MUST HEAR]

trailer super postava komedija zombie film novo showbiz zombie Selena Gomez film

Još vijesti