Slika nije pronađena

U intervjuu za ABC specijal u čast pokojnog redatelja Garyja Marshalla, Anne Hathaway je iznijela tajnu vezanu uz svoj najpoznatiji film koju je čuvala skoro 20 godina.  

Hathaway se prisjetila Princezinih dnevnika i konačno priznala kako jedna od najpoznatijih scena zapravo nikada nije bila u scenariju. Riječ je o sceni u kojoj buduća princeza Mia Thermopolis i njena prijateljica Lily razgovaraju na tribinama školskog košarkaškog terena, kada se Mia posklizne, padne i prasne u smijeh.

'Snimali smo u San Franciscu i, naravno, padala je kiša. Bili smo vani i trebali smo brzo završiti sa snimanjem jer smo gubili danje svjetlo. Morale smo se popeti na tribine koje se ekipa potrudila obrisati.' – prisjetila se Hathaway. Međutim, tijekom snimanja te scene, Hathaway kaže kako se 'vrlo brzo okrenula' pa se poskliznula i pala. Naravno, taj pad nije bio planiran, stoga je Hathaway prasnula u smijeh. Redatelj Gary Marshall odlučio je kako će upravo tu scenu ubaciti u film jer je smatrao kako je to 'šarmantan trenutak'.

'Jedna od stvari koje sam voljela kod Garyja jest da se nikada nije bojao spontanog trenutka. Ako je scena bila dobra, bila je u filmu. Nije ga bilo briga što se dogodilo.' Svaka čast slavnoj glumici što se nasmijala nakon takvog pada, baš poput prave kraljice Genovije. Video u kojem Hathaway govori o poznatoj sceni možete vidjeti ovdje.

Foto: IMDB/ Giphy/ Youtube

M.B.

Pogledajte još:

Stiže treći nastavak 'Princezinih dnevnika' – idealan film za pogledati sa starijom sestrom

Stiže li nam još jedan nastavak filma 'Mean girls'? Regina George i Plastike otkrile bi li sudjelovale u ovako nečemu

Kristen Stewart nije trebala biti Bella, a ni Robert Pattinson Edward? Evo tko je skoro imao glavne 'Sumrak' uloge

Pad scena anne hathaway princezini dnevnici

Još vijesti