Anne Hathaway kao Mia u Princezinim dnevnicima

Sjećate li se one uzbudljive moderne bajke o djevojci koja odjednom postaje princeza? Naravno, riječ je o Miji, tinejdžerici kojoj susret i upoznavanje s bakom, koja je ujedno i kraljica, promijene život u potpunosti

Film „Princezini dnevnici“ izašao je u dva nastavka. Prvi je sniman 2001. godine, dok je drugi izašao 2004. Osamnaest godina poslije, Disney je počeo raditi i na trećem filmu.

Glumačka postava nadolazećeg filma još nije službeno potvrđena. „Princezini dnevnici“ pomalo su nam nezamislivi bez Anne Hathaway pa nam ostaje navijati za nju da bude odabrana za snimanje trećeg nastavka. U konačnici, nadu nam ulijeva i njezin intervju iz 2019. u kojem je izrazila entuzijazam i uzbuđenje za snimanje novog nastavka.

 

 

Nije niti sigurno hoće li se simpatična kraljica baka pojaviti u novome nastavku. 87-godišnja Julie Adrews ove je godine priznala kako misli da je prošlo vrijeme za njezinu ulogu.

Podsjetimo, prvi je nastavak pratio proces transformacije tinejdžerice u princezu te sve njezine zgode i nezgode prilikom prilagodbe na obveze i odgovornosti koje nosi njezina titula. U drugome se nastavku princeza branila od dogovorenog braka.

Kako će izgledati treći nastavak, jedva čekamo saznati.

 

 

 

 

 

princezini dnevnici Treći nastavak Princezinih dnevnika anne hathaway

Još vijesti