Slika nije pronađena

Sumrak saga je zaludila svijet i od tada do danas još nijedan film s ovom tematikom nije uspio postići ni približno veliki uspjeh. Koji je bio razlog tog velikog uspjeha 'Sumraka'? Uskoro izlazi još jedna vampirska priča, vrlo slične tematike.

Spisateljica Tracy Wolff još nije ni završila svoju posljednju knjigu nazvanu 'Crave', a Universal studio su već kupili prava da po njoj snime film. Radi se o priči vrlo vrlo sličnoj 'Sumraku'. Tracy Wolff je inače autorica čije knjige redovito završavaju na listama best sellera, a ova je knjiga posebno uhvatila pažnju, iako nije još ni gotova. S obzirom da je još u izradi, ne zna se puno, ali ono što je autorica otkrila i što je bilo dovoljno da se svi zalude je da se radi o novoj generaciji vampira. Zaposleni u filmskoj industriji vide ogroman potencijal i mogućnost da ovo postane jednako popularno kao i Sumrak saga.


'Crave' je opisan kao paranormalna fantazija o ljudskoj djevojci koja se nađe usred sukoba između jako zaraćenih paranormalnih bića, kada se zaljubi u vampirskog princa. Edward nije bio princ, ali priča o običnoj djevojci i romansi s vampirom zvuči jako poznato. Čak i naslovnica knjige izgleda kao da se radi o nastavku 'Sumraka'.


Nijedna knjiga o vampirima koja je izašla nakon Sumraka nije potaknula ovakav interes. Jedan ključni detalj koji ipak 'Crave' razlikuje od 'Sumraka' je činjenica da je ova priča ispričana iz ženske perspektive, što je jedna od stvari zbog koje je 'Sumrak' bio kritiziran – Bellina priča.

Foto: Imdb/ comingsoon.net

M.T.

Pogledajte još:

Put po svijetu iz vlastitog kreveta: 9 filmova uz koje ćeš se osjećati kao da si negdje drugdje

Zbog trenutne izolacije u svijetu: Netflix ima novu kul opciju za tebe i tvoju ekipu ili bolju polovicu

Srce će ti se i rastopiti i slomiti: Ovaj tjedan izlazi jedna ljubavna filmska priča koja će te osvojiti

sumrak crave sumrak saga tracy wolff

Još vijesti