Slika nije pronađena

MTV Movie Awards dodijeljene su prošlog vikenda, a treći dio Sumraka - Pomrčina pomeo je konkurenciju.

Film je dobio nagrade u čak  pet kategorija, a to su za najbolji poljubac, najbolju borilačku scenu, najboljeg glumca, najbolju glumicu i najbolji film.

Najbolji poljubac je, dakako, onaj između Kristen Stewart i Roberta Pattinsona, najbolji glumac je Robert Pattinson, a najbolja glumica Kristen Stewart. Najbolja borilačka scena je ona između Roberta Pattinsona, Bryce Dallas Howard i Xaviera Samuela.

Pri dodjeli nagrade za najbolji film, Robert je rekao Kristen: 'Osjećam se loše jer te ne želim poljubiti.' Kristen mu je odgovorila: 'Mislim da bismo to konačno trebali napraviti.' No, Robert se i dalje nastavio nećkati te je rekao da je u publici netko koga bi radije poljubio. Sišao je s pozornice, potražio Taylora Lautnera i poljubio ga, što je izazvalo oduševljeni pljesak.

Inače, i Taylor Lautner bio je nominiran u istoj kategoriji s istom glumicom, no Robert i Kristen su ipak osvojili nagradu i to treću godinu za redom.

Što se tiče nagrade za najbolji film, 'Pomrčina' je ovako iza sebe ostavila hvale vrijednu konkurenciju poput 'Crnog labuda', 'Harryja Pottera i Darove smrti 1', 'Društvenu mrežu' i 'Početak'.

Večer je završila dodjelom nagrade za najbolji film, koju je u ime ekipe 'Pomrčine' primio Taylor Lautner te zahvalio obožavateljima na potpori.

Inače, isti je vikend izašao i novi trailer za prvi dio 'Praskozorja' koji u kina dolazi 18. studenog. Ovaj je puno dulji i puno više otkriva od prvog trailera koji je trajao svega petnaest sekundi. Pogledajte ga i uživajte:

THE SAGA TWILIGHT: BREAKING DAWN PART 1 - Trailer by dmagianet

sumrak saga mtv mtv movie awards