Slika nije pronađena

I dok svijet piše o sinoćnjoj premijeri filma 'Praskozorje 2', na kojoj se Kristen pojavila u prozirnojj haljini kroz koju su joj se vidjele gaćice, predstavljen je i novi trailer za film rađen prema još jednom književnom predlošku Stephenie Meyer.

Podsjetimo se, Stephenie Meyer je napisala četiri knjige nazvane saga 'Sumrak' prema kojima je snimljeno pet filmova (posljednja knjiga je podijeljena u dva dijela). No, radi se o neumornoj autorici koja je napisala i druga djela, a novo se već ekranizira. Radi se o filmu 'The Host'.

Glumačku postavu predvodi Saoirse Ronan, a igra tinejdžericu Melanie Stryder čije tijelo pokušavaju zaposjesti vanzemaljci. Priča se bazira na borbi ljudi i vanzemaljaca koji su nazvani dušama, a koji pokušavaju zaposjesti tijelo i izbrisati osobnost čovjeka u kojeg uđu. No, Melanie se zaljubi u dušu koja pokušava zaposjesti njezino tijelo.

Uz Saoirse Ronan u filmu igraju i Max Irons, Jake Abel, Diane Kruger, William Hurt i Frances Fisher. Film u kina dolazi 20. ožujka sljedeće godine.

Premijera 'Praskozorja'

Inače, na sinoćnjoj premijeri 'Praskozorja' Kristen Stewart je došla sa svojim ocem, a Robert Pattinson sam. Ona je imala prozirnu haljinu golih ramena preko koje su joj se vidjele gaćice, dok je on imao zeleno Guccijevo odijelo s plavom košuljom i crnom kravatom. Kristen je Roberta pred svima pohvalila za odabir odjeće, a kada su završili potpisivanje autograma, Kristen je Roberta primila za ruku, a on je nju obgrlio oko struka. Tijekom večeri su se nekoliko puta poljubili i grlili, a nakon premijere kratko su se družili s prijateljima sa seta te su potom otišli u  vilu, u koju se Robert nedavno opet uselio. Ondje ih je čekao zajednički pas Bear.

stephenie meyer sumrak saga the host

Još vijesti