Slika nije pronađena

Pomalo te hvata blagdanska depresija i nakon škole nemaš volje ni za što? Bediraš se jer nemaš dečka, ocjene u školi nisu baš sjajne i još si se uz sve to posvađala s najboljom frendicom. Ili pak nije ništa od toga nego si jednostavno u pms-u?

Bilo kako bilo, imamo privremeno rješenje za tvoj problem. Zamotaj se u dekicu, skuhaj si fini čaj, bonus je ako ima kraj sebe i debelog mačka i neka uživancija počne. Najvažnija stavka ovo savjeta jest 'feel good' film nakon kojeg ćeš se osjećati puno bolje.

1. Love Actually – blagdansko je vrijeme i zato počinjemo s filmom koji je mnogima najljepši božićni film. Nekoliko isprepletenih priča, a sretan završetak je nešto zbog čega ćete se odmah osjećati kao novi.


2. The Theory Of Everything – film zbog kojeg je Eddie Redmayne osvojio Oscara svakako moraš pogledati ako ti se čini da je sve beznadno. Nema odustajanja, čak ni kad je najteže.


3. Little Miss Sunshine – kad ti starci ili brat idu na živce pogledaj ovu divnu obiteljsku dramu koja će te rasplakati i nasmijati do suza u isto vrijeme.


4. Up – Disneyjev crtić koji je mnogima izmamio osmijeh na lice. Ako još uvijek nisi svakako pogledaj.


5. Kungfu Panda – još jedan crtić nakon kojeg ćeš se osjećati dobro u svojem tijelu.


6. Pretty Woman – filmski klasik u kojem glume Julia Roberts i Richard Gere i prava bajka koju moraš pogledati.


7. The Inter – film je izašao prošle godine, a prikazuje razliku i sličnosti mlađih i starijih generacija. Feel good zagarantiran.


8. Inside Out- ako te često muče neke mračne misli pogledaj ovaj crtić i sigurni smo da ćeš imati osmijeh na licu i početi pozitivnije razmišljati.


9. Juno – tinejdžerica ostane trudna i što sad?  Film Juno svakako


10. Love, Rosie – dvoje ljudi koji se znaju od kad su bili u pelenama, a nikad si nisu imali hrabrosti reći što osjećaju.


*Mean Girls – film koji je odgojio generacije žena i film s najviše meme i gifova na internetu. Ako ne znaš što bi sa sobom, pogledaj Mean Girls.


Foto: Youtube

I.I.

Pročitajte još:

Jeste li znali? Popularni filmovi koji su zapravo nastali po knjigama

Jeste li uočili ikad ovo? Teorija zavjere iza filma 'Sam u kući'

Sve nam je promaknulo - skrivene poruke koje nikada nismo uočili u filmovima

Filmovi feel good

Još vijesti