Slika nije pronađena
Triler, hororac, romantična komedija – koji je tvoj omiljeni žanr kada je u pitanju film? Veliki si fan filmova općenito, a ponekad čak voliš pogledati i neki klasičan tinejdžerski film kako bi se opustila i dobro nasmijala.

Ako se na tvojoj listi omiljenih teen filmova nalazi i Mean Girls (Opasne cure), kao prvo - dobrodošla u klub, a kao drugo – u nastavku se nalazi lista filmova u kojima ćeš (sigurni smo) uživati.

Pripremi laptop, kokice i ugasi svjetla. Film počinje...

1. Cura na lošem glasu (Easy A)
Što kada postaneš cura na lošem glasu, a zapravo si potpuno suprotno od onoga što ti se pripisuje? Ovaj film je oda svim curkama koje su se našle u toj škakljivoj situaciji.2. Djevojke s Beverly Hillsa (Clueless)

Iako ovaj kultni tinejdžerski film, govori o `problemima´ lijepih i bogatih kraljica škole, nekako se možemo poistovjetiti s onime što prolaze.3. Deset razloga zašto te mrzim (10 things i hate about you)

Ovo je jedan od onih filmova koje su pogledali `svi živi´. Pomalo sladunjav i potpuno `tinejdžerski´, ovaj film je idealan za subotu navečer kada zaglaviš doma.4. Heathers
Samo ćemo istaknuti kako bez ovog filma ne bi bilo ni Mean Girls. Ovaj film je inspiracija za sve dosadašnje likove `zločestih cura´.5. Kraljica škole (Confession of the teenage drama queen)

Još jedan film u kojem se Linsey Lohan `bori´ za titulu najbolje s najpopularnijom curom u školi.6. Girls just want to have fun
Iako je ovaj film vjerojatno gledala i tvoja mama kao tinejdžerica, pogledaj ga i ti. Kako to izgleda kada hormoni opale i dečki pomute razum.7. Grease
Bez puno objašnjenja - ovaj film jednostavno moraš pogledati. Klasik.8. Buntovnica u internatu (Wild Child)
Bogata ,razmažena i glavna faca. Što se dogodi kada joj sve to `oduzmu´?9. Kako postati popularna (The DUFF)
Ako si se ikada osjećala kao ona manje privlačna u grupi, moći ćeš se poistovjetiti s ovim filmom. Nas je nasmijao, nadamo se da će i tebe.10. Klub ranoranilaca (The breakfast club)
Još jedan film koji ulazi u skupinu klasika, koje su i će voljeti sve generacije. Što se dogodi kada spojite glavnom sportaša u školi, popularnu klinku, huligana i glavnog štrebera? Odgovor: genijalan film.Foto: YouTube

S.T.R.

Filmovi i serije koji su brutalno stvarni - hoće li ovakva biti naša budućnost?

Ljubav na prvi pogled: Filmske kombinacije koje želimo imati

Probaj nešto novo: 8 dokumentaraca koje moraš pogledati

Filmovi lista teen

Još vijesti