Slika nije pronađena

Variety je za tu novu seriju napisao 'to je horor serija koja na prvu možda nije jasna; poput najboljih u žanru, polako insinuira i postaje sve intenzivnija jer priča o potisnutoj traumi i obiteljskom neslaganju. Djelotvorno izaziva paniku jer potresa gledatelja'.

'The Haunting of Hill House' je kompleksna obiteljska drama zamotana u zastrašujuću horor priču.


Radnja prati grupu braće i sestara koji su kao djeca odrasli u onom što će s vremenom postati najzloglasnijom ukletom kućom u zemlji. Sada, kada su odrasli i primorani se okupiti radi obiteljske tragedije nemaju izbora nego se konačno suočiti s duhovima njihove prošlosti – od kojih neki još uvijek stanuju u njihovim glavama, a neki možda čak i stvarno stoluju u kući!

Serija je nastala kao adaptacija istoimenog romana Shirley Jackson. Režirao ju je Mike Flanagan, a u glavnim ulogama su Mckenna Grace, Carla Gugino i Michiel Huisman. Ima deset epizoda, a svaka epizoda traje 50 minuta.Čini se da bi Netflix mogao dobiti još jednu uspješnicu! Vice ju opisuje kao kombinaciju filmova 'Hereditary' i 'IT', a nama se sledila krv u žilama već od samog pogleda na trailer... Pogledajte ga i vi pa recite da nije strašan...


Tko jedva čeka 12. listopada da pogleda prvu epizodu?

Foto: YouTube/Netflix

M.Z.

Provjeri još...

Horor u stvarnosti – pogledajte kako zapravo izgleda 'Časna' [FOTO]

Eksplozija  dobrih horora – ovi su navodno toliko strašni da ih ljudi ne mogu pogledati do kraja

Broj jedan u Hrvatskoj i svijetu – niskobudžetni horor srušio sve rekorde gledanosti ikad

the haunting of hill house horor serija rotten tomatoes Netflix

Još vijesti