Slika nije pronađena

U moru novih serija i filmova koji su se tijekom prošle godine pojavili na Netflixu, jedna je serija došla iznenada i sve osvojila, a sada je najavljeno da će dobiti i nastavak.

Jedna od najstrašnijih horor serija čija je prva sezona izašla prošle godine na Netflixu, 'The Haunting of Hill House', nije gotova. Vraća se ove godine sve nas još jednom dobro istrašiti.

Na službenom Twitter profilu serije prije nekoliko je dana objavljeno da dolaze nove epizode, a fanovi su oduševljeni. No, druga se sezona neće pričom nastavljati na prvu, već će se fokusirati na skroz novu priču i nove likove, tako su najavili tvorac serije Mike Flanagan i producent Trevor Macy. Novi nastavak nosit će ime 'The Haunting of Bly Manor'.


Još nema službenih informacija o tome kada će serija doći na Netflix, ali postoje pretpostavke da ćemo na nove epizode morati čekati do Halloweena. Za sada je otkriveno vrlo malo informacija o tome što nas očekuje, ali u nedavnom intervjuu za Entertainment Weekly, tvorac serije Flanagan izjavio je sljedeće: 'Priča o obitelji Crain je ispričana. To je gotovo. Postoje različiti pravci u kojima može ići priča, s kućom ili nečim kompletno drugačijim. Sviđa mi se ideja antologije. Po meni, Crain obitelj je prošla sasvim dovoljno i završili smo njihovu priču točno onako kako bi ih se svi željeli sjećati.'

Neki od glumaca koje smo gledali u prvoj sezoni moguće da će se vratiti i u novoj, samo u drugim ulogama.

Foto: Imdb/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Nova horor serija sa savršenom ocjenom – još nije ni izašla, a već ledi krv u žilama!

Omiljenih nam zlikovaca nikad nije dosta - ovih 7 horora ugledat će svijetlo dana u 2019. godini

Nova serija je prozvana 'najjezivijom ikad', a nije u žanru horora – usudite li se pogledati ju?

serija horor nova sezona Netflix the haunting of hill house

Još vijesti