Slika nije pronađena

Sigurni smo kako smo svi jedva dočekali božićne blagdane koji su lagano već počeli, ali službeno počinju početkom prosinca. S njima dolazi i hrpa božićnih filmova na Netflix od kojih je većina onih novih, ali ima i nekih prošlogodišnjih koji su bili super zato su se i zaslužili ponovo vratiti.

Za sve božićoljupce – uskoro službeno počinju blagdani i božićno razdoblje koje je nekima najdraže vrijeme u godini! Ne samo što slijedi vrijeme darivanja, već praznici, druženje s obitelji i lagano odmaranje tijekom ovih zimskih praznika. To vrijeme je idealno za opuštanje i gledanje filmova na Netflixu, zato danas donosimo popis onih božićnih filmova koji dolaze na Netflix u prosincu.


1.'Single All the Way' – 2.12.

Kako ga obitelj više ne bi osuđivala jer je vječno sam, Peter, glavni lik ovog filma, dogovara situaciju sa svojim najboljim prijateljem da bude njegov gost za božićne praznike kako bi njegova obitelj prestala misliti da je uvijek sam.

2.'Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas' – 3.12.

Na red dolazi i jedan odličan božićni crtić! Svima nam je poznat ovaj crtani lik ovčice koja je u ovom filmu jako uzbuđena zbog nadolazećih blagdana. No, ta uzbuđenost će joj se pretvoriti u totalnu katastrofu zbog nestanka Timmyja.

3.'How to Ruin Christmas' – 10.12.

Ovaj film je izašao još prošle godine, ali se ponovo vraća u božićno vrijeme! Izlazi vrlo brzo, a radi se o komediji kada se Tumi vraća kući za blagdane i svim snagama želi uništiti planove za vjenčanje njezine sestre. Nakon toga, te stvari mora ispraviti, ali pitanje je hoće li uspjeti.

4.'A California Christmas: City Lights' – 16.12.

Slijedi nastavak prvog dijela ovog filma 'A California Christmas', a novi nastavak prikazuje još jednu ljubavnu priču Callie i Josepha godinu dana nakon što su se zaljubili. Sada vode svoju vlastitu farmu, no na tom putu ih sprječavaju razni problemi koji tjeraju Josepha da se vrati natrag u grad što se Callie nikako neće svidjeti.
 
5.'Grumpy Christmas' – 16.12.

Ovaj obiteljski film će biti idealan za one koji se često svađaju sa svojom obitelji zato jer se ovdje radi upravo o tome – o obiteljskoj svađi jer je jedna od glavnih likova veliki kontrol frik oko Božića i blagdana.


6.'A Thousand Miles from Christmas' – 24.12.

Ova romantična komedija dolazi na sam Badnjak, idealno za provesti vrijeme pod dekicom gledajući film i čekajući Božić. Ova komedija ima priču o muškarcu koji se vrlo jako zanese božićnim duhom, što i nije tako teško, zar ne?


Pogledajte još:

'Sumrak' je čudniji nego što mislimo – neke situacije iz filma su zaista loše, a to potvrđuje i Robert Pattinson

Top 10 najgledanijih filmova u Hrvatskoj trenutno – evo ideja što gledati za vikend

Tek je izašao, a već je najgledaniji Netflixov film! Ljudi kažu da je ovo najbolji film ikada

prosinac Netflix Božićni filmovi film

Još vijesti