0

Baš onda kada nam treba neki film, ostanemo toliko jako bez ideje da satima kopamo po internetu, vrijeme prolazi i dok pronađemo napokon nešto što nam se sviđa, više nema smisla početi gledati jer smo potrošili previše vremena na traženje.


Ako želiš biti u toku s filmovima, onda ove trebaš pogledati jer oni su trenutno najveći hit. Svi ih gledaju, iako su neki i stariji, nisu baš sada izašli, ali treba nadoknaditi propušteno. Na listi se nalazi filmovi različitih žanrova, što je idealno, jer koliko god netko bio izbirljiv, među ovih 10 može pronaći nešto za sebe. Ideje za filmove su tu, samo ti još trebaju kokice, dekica i netko s kim ćeš ih gledati – prijateljica, dečko ili mačka, sasvim svejedno. Evo kojih su to 10 filmova trenutno na Netflixu najgledaniji u Hrvatskoj.

10.Trolls


Foto: Imdb / Screenshot

Na desetom mjestu se nalazi jedan animirani film. Koliko god imali godina, nikada nećemo biti prestari za crtiće! Trolovi su zabavni i ako ih još uvijek nisi pogledala, može to biti super ideja za vikend druženje s mlađom sestrom ili bratom, ionako s njima sigurno ne provodiš vremena koliko bi trebala.

filmovinajgledanijihrvatskanetflixnajpopularniji filmovi

36.506
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!