Good Luck Chuck

Obožavamo romantične komedije, ali nekada budu malo pretjerane. I dosadne. Oni tipovi filma koje odgledamo do kraja, ali se pitamo onda na što smo to upravo potrošili sat i pol vremena života.

Čak i najveći ljubitelji nekog žanra ili nekog glumca priznaju kada je najnoviji film koji su pogledali pravo razočarenje. Hoće li ti film biti dobar ili ne ovisi ponajviše o tome kakve filmove inače voliš, pa nije neobično da je nešto što je tebi top, nekome drugome užas. Međutim, s ovim se filmovima većina slaže da su užas. Rotten Tomatoes su složili listu najgorih romantičnih komedija svih vremena, onih koje se nikako ne isplati pogledati. Izdvajamo 10 najgorih.

10.A Smile Like Yours

Prva na listi, kao najbolja od najgorih romantičnih komedija je jedna za koju možda nisi nikad niti čula. Radi se o mladom bračnom je sretno oženjen, ali onda ona odluči da je spremna za dijete i potajno prestane koristiti kontracepciju. Ispadne da ne može zatrudnjeti i to stavi veliki pritisak i probleme na njihov odnos. Film je po baš ničemu poseban i zanimljiv. Ima toliko drugih koji su bolji izbor.

9.Some Kind of Beautiful

Romantična komedija kojoj fali ono nešto. Iako se film svrstava u ovaj žanr nikako tu ne spada jer neće oduševiti niti te rastopiti. Od romantike ni R.

8.Good Luck Chuck

Svaka cura koja spava s Chuckom, nakon njega upozna muškarca svojih snova za kojeg se uda. Chucka prati 'kletva' koja ga zabrine kada napokon upozna djevojku svojih snova i ne želi da ona završi s drugim. Kritičari su za ovaj film rekli da ima malo grubi humor i da mu nedostaje smijeha i zabave da bi ga bio gušt gledati.

7.'Til There Was You

Dvoje stranaca, čiji se putovi stalno isprepliću, napokon se jednom upoznaju kada tu sudbina umiješa svoje prste. Na prvu se čini obećavajuće, ali nije. Film pokušava biti romantična komedija, ali mu ne ide. Nema u njemu niti romantike, niti komedije. Samo dosada.

6.Because I Said So

Ovaj je film toliki kaos pun klišeja da ga nije niti zabavno za gledati. Previše su od likova napravili karikature koje trebaju predstavljati određene stereotipe. Radi se o mami koja pokušava svojoj kćeri pronaći onog pravog.

5.Serving Sara

Znaš one filmove koje pogledaš i za već za pola sata se više niti ne sjećaš kako se taj film zvao? Jer je ostavio baš nikakav dojam. Upravo je takav film i ovaj. Niti je nešto smiješan, niti će te rastopiti zbog romantike. 0 emocija ćeš imati.

4.Playing for Keeps

Bez humora, bez neke wow priče, i s dosta predrasuda i vrijeđanja prema ženskom rodu. Totalni hollywoodski fejl, što je šteta, jer ima dosta dobru glumačku postavu, sastavljenu od poznatih imena.

3.A Little Bit of Heaven

Film koji nema poantu. Tako ga je najjednostavnije opisati. Iako treba biti osjećajan i potaknuti emocije, to se tijekom gledanja ne dogodi. Dodatan minus je i prilično loša gluma glumaca u glavnim ulogama.

2.Material Girls

Ovaj film nije uspio zadovoljiti niti minimalne standarde žanra romantičnih komedija. Prati dvije bogate nasljednice koje su navikle na život na visokoj nozi, ali cijeli im se svijet uruši kada se dogodi skandal koji ih ostavi bez svega. Loše.

1.Down To You

Iiii prvi na listi, kao najgora romantična komedija svih vremena je 'Down To You', film iz 2000. godine. Film ima grozan scenarij, kao i zaplet koji nije niti uzbudljiv niti zanimljiv. Dvije prilično bitne stvari je fejlao i ništa ga nije moglo spasiti.

Pogledajte još:

Romantična komedija koju jedva čekamo izlazi u ožujku: Cola Sprousa gledamo u novoj ulozi

Netflixov novi fejl: Tek je izašao nastavak popularnog teen filma i već su ga svi popljuvali

Koji je film osvojio Oscara za najbolji film one godine kada si se ti rodila?

Filmovi fejlovi najgore romantična komedija

Još vijesti