Slika nije pronađena

Maštanje o  poljupcu kao iz filma zaokuplja brojne glave. Iako su filmski poljupci odglumljeni, neki od njih ostavili su nas bez daha.

Bajke postoje samo u knjigama i na filmskom platnu, ali bez obzira na to mi i dalje želimo proživjeti filmsku ljubav. Vrući, strasni poljupci koji odzvanjaju prostorijom  dio su gotovo svakog filma.

Nema ništa loše u maštanju. Filmski poljupci uvijek su hit, a neki glumci tvrde da im uopće nije bilo ugodno snimati takve scene.

Ovo su najbolji filmski poljupci svih vremena:


Bilježnica

Ovaj divni film koji je nastao prema poznatoj knjizi Nicholasa Sparksa osvojio je brojna srca. Preko samog poljupca likova Noe i Allie mogu se osjetiti iskre između glumca Ryana Goslinga i glumice Rachel McAdams.


Titanic

Tko nije maštao o snažnoj i strastvenoj ljubavnoj priči između Jacka i Rose (ako se izbaci tragično potonuće broda)? Ovo pitanje je naravno retoričko, a njihova ljubav podsjeća na Romea i Juliju.


Planina Brokeback

U ovom filmu većinu priče tvori zabranjena gay ljubav između dva kauboja. Filmski poljubac Heatha Ledgera i Jakea Gyllenhaala izazvao je brojne kontroverze i šok.


Nikad se nisam poljubila

U ovom filmu slatki poljubac proživljavaju Drew Barrymore i Michael Vartan.


Spiderman

Scena ljubljenja iz Spidermana već je postala pravi klasik. `Naopaki` poljubac između Kirsten Dunst i Tobeya Maguirea sve nas je rastopio. #KissGoals


Doručak kod Tiffanyja

Romantični i klasični poljubac omogućili su nam Audrey Hepburn i George Peppard. Ovaj filmski klasik iznova nas ostavlja bez daha.


Gospođa i gospodin Smith

Ovaj poljubac pokazuje da nakon pucanja iz pištolja i totalne razbijačine svega oko sebe uvijek najbolje legne strastvena pusa.


Princezini dnevnici

Princeza Mia koju glumi Anne Hathaway konačno ljubi dečka za kojim je dugo čeznula.


Izvor: yourtango.com

I.P.

Pročitajte još:

Prvi put:Laži iz filmova i serija o gubitku nevinosti

KVIZ: Koji filmski žanr opisuje tvoj ljubavni život?

6 sladunjavih filmskih scena koje svi potajno priželjkujemo

poljubac poljupci filmski poljupci film

Još vijesti