Slika nije pronađena

'Mean Girls' jedan je od najpopularnijih tinejdžerskih filmova iz 2000-ih godina! Nema osobe koja nije pogledala ovaj film i koja ga ne obožava, a on se gleda i dan danas, nakon punih 17 godina od njegovog izlaska. Jedan od popularnijih likova iz filma je sada otkrio kako je radnja ovog filma originalno trebala završiti – moramo priznati kako nismo očekivali takav kraj…

Daniel Franzese je glumac iz filma 'Mean Girls' u kojem je utjelovio Damiana. Damian je bio jedan od najboljih prijatelja Lindsay Lohan, odnosno Cady, koju je utjelovila u ovom filmu. Daniel je sada dao izjavu te je u jednom TikTok videu otkrio kako je ovaj film zapravo trebao završiti. Naime, film zapravo završava tako da je Cady pristupila matematičarskom natjecanju, a nakon toga je proglašena kraljicom mature. Osim što je dobila ovu titulu, održala je govor u kojem se svima ispričava zbog njezinog ponašanja te je podijelila krunu sa svojim prijateljima iz razreda. No, prema originalnom scenariju, film nije trebao tako završiti.

Daniel u videu objašnjava kako je u scenariju bilo napisano da je Kevin G bio taj koji je prodavao drogu, pa ga je profesorica Norbury odgovorila od istog. Kako bi ga spasila, tu drogu je pospremila u svoju ladicu, a policija je poslije pronašla tu istu drogu zbog čega je profesorica bila privedena. Naposljetku, film je trebao završiti tako da umjesto matematičarskog natjecanja, cijela ekipa iz razreda pokušava vratiti posao profesorice, a upravo Daniel je trebao biti taj koji je priznao da je droga njegova s obzirom na to da se Kevin G nije pojavio na tom njihovom dogovoru gdje su trebali sve priznati kako bi vratili posao od profesorice.
 
No, bez obzira na to što kraj nije ipak napravljen onako kako je originalno osmišljen, film je stvorio ogromnu popularnost zbog čega ga se rado prisjećamo, ali i gledamo još i dan danas.

Pogledajte još:

Stiže li nam još jedan nastavak filma 'Mean girls'? Regina George i Plastike otkrile bi li sudjelovale u ovako nečemu

Internet je izvan sebe od šoka - ova djevojka je identična Regina George iz filma 'Mean Girls'!

Obožavaš film Mean Girls? Onda su i ovo filmovi koje ćeš voljeti

zanimljivosti Mean Girls film

Još vijesti