Slika nije pronađena

Treći nastavak filmskog hita 'Ljudi u crnom' stigao je u kina i nakon tri tjedna vladavine svrgnuo s prvog mjesta superjunake 'Osvetnike'.

U prvom tjednu prikazivanja filmska ekipa koju čine Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin i Emma Thompson uspjela je zaraditi 55 milijuna dolara.

Fantastični duo, agent J (Will Smith) i agent K (Tommy Lee Jones) ponovno su u akciji! Nakon što svijetu zaprijeti opaki izvanzemaljac, agent J mora se vratiti kroz vrijeme sve u 1969. godinu gdje se sastaje s mladim agentom K-om (Josh Brolin). Njih dvojica zajedno kreću u borbu protiv Borisa (Jemaine Clement), neprijateljski nastrojenog izvanzemaljca, kako bi ga spriječili da uništi Zemlju u budućnosti... Kao i prethodna dva filmska hita i ovaj je režirao Barry Sonnenfeld.

Rekordni 'Osvetnici'

'Osvetnici', film koji je tri tjedna bio na prvom mjestu američkog box officea, zaradio je do sada 513,7 milijuna dolara, postavši tako tek četvrti film kojem je uspjelo premašiti granicu od pola milijarde dolara. Također postavili su novi rekord za najbolji početak prikazivanja u povijesti – zarada veća od 150 milijuna dolara u prva dva dana prikazivanja. Redatelj Joss Whedon može biti i više nego zadovoljan.

U nastavku 10 najgledanijih:

1. MIB 3, $54,6 milijuna dolara

2. Osvetnici, $36,7 milijuna dolara

3. Battleship, $11 milijuna dolara

4. Diktator, $9,3 milijuna dolara

5. Chernobyl Diaries, $7,9 milijuna dolara

6. Sjene tame, $7,5 milijuna dolara

7. What to Expect When You're Expecting, $7,1 milijun dolara

8. The Best Exotic Marigold Hotel, $6,4 milijuna dolara

9. Igre gladi, $2,3 milijuna dolara

10. Think Like a Man - $1,5 milijuna dolara

Will Smith tommy lee jones box office

Još vijesti