Slika nije pronađena

Poznati glumac Will Smith objasnio je zašto njegova kćerkica Willow Smith, do sada već poznata u glazbenim vodama, neće glumiti u remakeu popularnog filma 'Annie'. Naime, smatra da Willow više treba uživati u djetinjstvu.

'U zadnjih 18 mjeseci veoma sam se fokusirao na sebe i svoju obitelj. Puno nam se toga događalo i bili smo veoma angažirani, a onda se pojavio i remake 'Annie' i Jay-Z je počeo raditi na njemu te je pozvao i Willow. No, ona je bila na turneji 'Whip My Hair' i rekla mi je: 'Tatice, mislim da ne bih to.' A ja sam joj rekao: 'Daj, nemoj odustajati, bit ćeš u New Yorku, družit ćeš se s Beyonce i pjevat ćete i plesati!' A ona me je pogledala i rekla: 'Tatice, a kako bi bilo da jednostavno samo imam 12 godina?' ispričao je Will Smith.

Uz ovo je dodao: 'Preko Willow učim o potrebi da usporimo i fokusiramo se na emocionalne potrebe ljudi koje volimo. Nečije emocionalne potrebe mogu biti sasvim drugačije od naših snova i od onoga što mi mislimo da bi trebali raditi ili gdje bi trebali biti.'

Tako se ponovno traži nova glumica za 'Annie', projekt kojeg Will Smith koproducira, a Emma Thompson je napisala scenarij.

Inače, 'Annie' je mjuzikl iz 1982. godine koji govori o Annie koja nema roditelje te se upušta u avanturu potrage za obitelji koja će je posvojiti.

Foto: Facebook

>> Showbiz: Pročitaj još vijesti iz svijeta filma i glazbe

Will Smith Willow Smith annie

Još vijesti