vrisak

Obično ovakvi potezi filmskih kompanije nikada ne završe dobro i novi nastavci budu pravo razočarenje, ali 'Vrisku' ćemo uvijek dati šansu. Ovaj je horor jedan od onih za koje svi znaju, čak i ako ga nisu gledali, kada vide masku ubojice, jasno je o čemu se radi. A sada dolazi novi nastavak.

Prošlo je već 10 godina otkad je izašao 'Vrisak 4' i sada, nekoliko tjedana prije Noći vještica, kada je sve u horor tematici, najavljeno je da dolazi novi 'Vrisak'. Nitko ovo nije očekivao, ali bit će ti drago da se dogodilo, jer po prvom traileru koji je izašao, izgleda čak dobro. Kratki uvid u film izašao je tek jučer i već ga je do sada pogledalo preko 5 milijuna ljudi – i reakcije su pozitivne. Naravno, ima onih koji će uvijek reći da je original bolji jer je original, što je istina, ali daj priliku i ovom, mogla bi se ugodno iznenaditi.

Ljude je posebno oduševilo to što će se u ovom 'Vrisku' ponovno naći glumci iz prvoga, koji je izašao prije 25 godina, Courteney Cox i David Arquette. A bit će tu naravno i dobro poznati ubojica s maskom. Priča prati mladu djevojku koja se vraća u svoj rodni grad i tamo ju čekaju slučajevi ubojstva iza kojih se nalazi poznati maskirani ubojica. Film nije predstavljen kao nastavak dosadašnjih 'Vrisak' filmova, već kao remake originala. U kina dolazi tek sljedeće godine, ali već početkom, točnije, 14. siječnja 2022.

Pogledajte još:

Uopće nisu toliko dobri koliko svi pričaju: 8 filmova koji su precijenjeni

Kada neki lik u filmu puši to nisu stvarne cigarete – jedan je redatelj otkrio što koriste kao zamjenu

TOP LISTA najboljih teen filmova od 2010. do danas: Koji je bio hit svake od godina?

trailer vrisak 2022 vrisak horror film

Još vijesti