Slika nije pronađena

Upućeni izvori kažu kako Robert Pattinson, dečko Kristen Stewart, muku muči s lošim higijenskim navikama svoje djevojke te ga sve skupa toliko izluđuje da razmišlja o odlasku.

Naime, Kristen navodno veoma rijetko pere kosu, zube eventulano opere jednom dnevno te gotovo nikada ne koristi parfeme i deziće.

'Robert je obožavao kada je premijera nekog od dijela 'Sumraka' i kada se Kristen uređuje i brine o sebi. Ali sada je sve prošlo i ona sve opet radi po starom, lijena je, a Rob je veoma kritičan prema njoj otkad ga je prevarila. Prije je mogla ne tuširati se danima i sve bi bilo dobro, ali sada je sve drugačije. A ona je lijena kada ne snima', rekao je izvor.

Par će navodno odvojeno provesti Božić jer su za Dan zahvalnosti imali neugodan susret s obitelji Roberta Pattinsona. Naime, njegova sestra nije bila nimalo ljubazna prema Kristen jer je prevarila Roberta.

Uz ovo, Kristen se veoma naljutila i kada je čula da nije nominirana za Zlatni globus za svoj film 'On The Road'. Glumica smatra kako se dovoljno ne cijeni njezin rad.

kristen stewart robert pattinson