Slika nije pronađena

Glumački par najpoznatiji po sagi 'Sumrak' opet je raskinuo svoju vezu. Ovaj puta 'krivac' za to je Robert Pattinson koji je tijekom proteklog vikenda rekao Kristen da želi njihovu vezu staviti na čekanje.

'Ona je otišla u Los Angeles s nadom da će mu biti pratilja na dodjeli Zlatnih globusa, ali on joj je poručio da se želi malo ohladiti. Robert i dalje voli Kristen, ali za sada želi da budu prijatelji kako bi ponovno mogli izgraditi povjerenje i fokusirati se na nove glumačke poslove', rekao je izvor dobro upućen u cijelu situaciju te dodao: 'Kristen je uznemirena, ali ga razumije. Zapravo ga nije trebala ni tako brzo tražiti oprost nakon što ga je prevarila. Vrijeme liječi sve rane pa se ona nada da će tako izliječiti i ovu. Također, njemu je mnogo ljudi savjetovalo da raskine s njom i da se fokusira na karijeru i neke nove šanse.'

Podsjetimo se, par je raskinuo prošlog ljeta kada se saznalo da preljub Kristen Stewart s Rupertom Sandersom, redateljem filma 'Snjeguljica i lovac' na kojem su zajedno radili. No, molila je oprost od Roberta te su se pomirili, a nedavno je on izjavio kako će do Valentinova odlučiti što će biti s njihovom vezom, a navodno su se u zadnje vrijeme i jako svađali. Ipak, čini se kako je odluka stigla nešto ranije.

sumrak saga robert pattinson kristen stewart

Još vijesti