Slika nije pronađena

Duga crna kosa, jezivost i bunar su stvari koje nas odmah asociraju na Samaru iz horora Krug, a sada je stigao i trailer za treći nastavak ovog filma zbog kojeg nismo mogli spavati noćima.

Ako ste pomislili da se Naomi Watts riješila djevojčice Samare od koje su strahovali svi otkada su ju vidjeli kako izlazi iz bunara, gadno ste se prevarili jer ona opet živi u novom Krugu. Prvi film izašao je 2002., drugi 2005., a čini se da je 2016. idealna za izlazak ovog horora.

Film počinje sličnom pričom koju već znamo: djevojka Julia gleda čudan crno bijeli video, a radi se o strašnom videu iz prošlih nastavaka. Odmah nakon gledanja, klasično dobiva telefonski poziv koji joj poručuje da će živjeti još tjedan dana.


Čini se da se ovoga puta Samara želi brutalno osvetiti, a osim tipičnih scena izvlačenja dugih crnih vlasi iz usta, ovaj horor će obilovati još jezivijim scenama. U ovom, trećem nastavku, ona ima čudne moći pa može hakirati cijeli zrakoplov i učiniti da svi putnici pogledaju njen video.

Film izlazi 28. listopada, a to je idealno vrijeme jer će polako početi atmosfera Noći vještica. Je li i vas uplašio ovaj trailer?


Izvor/foto: YouTube

I.P.

Pročitajte još:

Najstrašniji film godine dolazi u kina: scena iz ovog horor sledit će vam krv u žilama

Europski horor filmovi za koje niste čuli, a oduševit će sve ljubitelje strave

Čovjek umro u kinu dok je gledao nastavak popularnog horora

trailer krug horor

Još vijesti