Slika nije pronađena

Svi su se već navukli na ovaj film, a tek je stigao trailer. U samo jedan dan pogledalo ga je gotovo milijun ljudi, a evo zašto i ti trebaš imati film pod nazivom 'The Broken Hearts Gallery' na oku.

Selena Gomez ima pravu poslasticu za sve cure koje vole gledati romantične komedije. Producentica je filma koji samo nije došao, a koji se zove 'The Broken Hearts Gallery'. U glavnim će se ulogama tu pojaviti Aussies Geraldine Viswanathan i Dacre Montgomery. Za neke je ovo bilo dovoljno da budu nestrpljivi, a za sve one kojima ova imena ne znače baš previše, evo zašto ćete i vi htjeti pogledati ovaj film. Ono što ova romantična komedija pita sve gledatelje je: što da ste spremili suvenir iz svake veze u kojoj ste bili?

Lucy, glavni lik priče, radi kao asistentica u jednoj umjetničkoj galeriji u New Yorku, a osim toga je i sakupljač – emocija, ali i stvari iz prošlih veza. Nakon što ju ipak nagovore na izlazak, na putu kući Još jedan sasvim slučajan susret kasnije dovede do druženja, pričanja, upoznavanja – i poslovne ideje.

Nakon što ju ostavi dečko, tuguje i ne mrda iz stana dok frendice ne naprave intervenciju.slučajno sjedne u auto nekog lika, misleći da je taksi i tako upozna zgodnog Nicka. Odluče otvoriti galeriju gdje će ljudi donositi stvari koje imaju kao uspomenu na prošlu vezu.

Kako vrijeme prolazi, tako se Hoće li mu se vratiti ili će odabrati Nicka ovaj put?

Lucy i Nick zaljubljuju jedno u drugu, a onda se ni od kuda pojavi njen bivši koji joj je grozno slomio srce. Film dolazi u kina za manje od mjesec dana - 17. srpnja!

Foto: YouTube/ Imdb/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Organizirajte movie night s frendicama - Na Netflix dolazi nova plesna ljubavna priča koju morate pogledati

Kada dolazi i što će se događati u nastavku hit romantične komedije 'The Kissing Booth'? Napokon se zna!

Za sve ljubitelje paranormalnih ljubavnih priča – lista filmova koje će fanovi 'Sumraka' obožavati

Selena Gomez the broken hearts gallery romantična komedija film