Galerija Anyone But You - 1 Anyone But You - 2 Anyone But You - 3 +3 Anyone But You - 4

Nitko nije očekivao da će film „Anyone But You“ uspjeti privući toliko gledatelja u kina i ostvariti takav uspjeh – ali uspjeli su. Postao je jedna od najgledanijih novih romantičnih komedija.

Ljubitelji romantičnih komedija ne bi trebali zaobići ovaj novi film. Kroz godinu izađe toliko romantičnih komedija i naravno da ne mogu sve biti dobre. Toliko je već filmova napravljeno da je teško osmisliti nešto novo i dobro. E pa uspjeli su! Film „Anyone But You“ je nova romantična komedija u kojoj su u glavnim ulogama Sydney Sweeney i Glen Powell. Nije se puno očekivalo od nje, a ostvarila je iznenađujuće veliku zaradu. U potrazi za filmom koji ćeš gledati sljedeći, ne moraš tražiti dalje. Ovo je jedan novitet koji bi ti se mogao svidjeti, a evo i zašto!

1.Film ima stvarno smiješne scene
Kada kažemo da je ovo između ostalog i komedija, stvarno to i mislimo. Nije samo sladak film, već onaj na koji ćeš se dobro nasmijati. I to na glas! Nema šanse da ćeš ga pogledati ravnodušno i da će ti biti dosadno. Kroz cijeli film ima smiješnih scena na koje ćeš se uhvatiti kako se smijuljiš.

Romantični filmovi Romantični filmovi koje jedva čekamo: 8 slatkih girly filmova koji izlaze u 2024. godini

2.Glavni su glumci simpatični, imaju kemiju i povjerovat ćeš u njihovu ljubavnu priču
Glavni su glumci odlični, preslatki zajedno i imaju toliko kemije da bi mogla povjerovati i da su stvarno zajedno. Izgledaju kao tako dobar par! Glavnu glumicu Sydney Sweeney znamo već iz „Euphorije“ u kojoj nas je osvojila. Glena si pak možda gledala u novom „Top Gunu“. Glumački su par koji bismo voljeli vidjeti da glume zajedno u još nekim filmovima.

3.Podsjeća na romantične komedije iz njihovog zlatnog doba – 2000-ih godina
Nove romantične komedije nisu ni do koljena klasicima iz 2000-ih godina. Tada su bile one romantične komedije koje znaju sve generacije i koje se rado gledaju i danas. U novije vrijeme kao da puno filmova u ovom žanru nije dovoljno zanimljivo da uhvati toliko zanimanje. S „Anyone But You“ je drugačije. Podsjeća na film iz 2000-ih i uspio je šarmirati gledatelje.

4.Ima sve što jedna romantična komedija treba imati
Od romantičnih komedija ne očekujemo da će nam dati neku veliku životnu lekciju i da će biti najpametniji film ikada, to ni nije njihova uloga. Ovakvi nas filmovi trebaju zabaviti, nasmijati, raznježiti i dati nam one „awww trenutke“. Zanimljivi glumci – tu su! Happy ending – tu je! Slatka priča sa zapletima – tu je! Romantične scene – tu su! Smiješni trenuci – tu!

5.Neće ga ni dečkima biti muka pogledati
Dečki i romantične komedije nisu baš par koji ide ruku pod ruku, ali u ovom slučaju bi se mogao dogoditi izuzetak. Film ima odličnu ravnotežu između komedije i romanse pa nije previše sladunjav i sigurno će nasmijati i mušku publiku. Kroz cijeli film ima urnebesnih scena na koje će se nasmijati čak i oni dečki koji su bili prisiljeni pogledati ga – neće si moći pomoći.

Titanic Gledali smo „Titanic“ sto puta, ali ove greške nismo vidjeli: 15 greški koje su pronašli veliki fanovi

Anyone But You romantična komedija film u kinima pogledati razlozi filmska preporuka koji film gledati kakav je

Još vijesti