Slika nije pronađena

Kao što već svi znaju, Addison Rae ima jednu od glavnih uloga u novom filmu 'He's All That'! Addison je već svima općepoznata, a radi se o slavnoj TikTokerici koja trenutno jedne među najpoznatijim TikTokerima na svijetu! Sada je se bacila i u glumačke vode, a izašao je i trailer ovog filma koji je remake 'She's All That'.

Klasik iz 90-ih je sada dobio svoj remake iz 2021. godine, na totalno moderan i novi način! 'He's All That' je novi film koji predstavlja remake kultnog filma 'She's All That', a razlika je u otprilike 30-ak godina od nastajanja prvog i drugog filma. Sada je izašao i trailer ovog novog filma, a u njemu glumi poznata TikTokerica, Addison Rae. No, u jednom kratkom isječku vidimo da se u filmu pojavljuje i Kourtney Kardashian, tako da nas zanima koja će biti njezina uloga u cjelokupnoj radnji. U traileru vidimo da je radnja filma zaista vrlo slična kao u filmu iz 90-ih, a i cijeli imidž filma je u potpunosti prilagođen novim tehnologijama i modernijim vremenima u kojima sada živimo. Jedina razlika u starijem i novijem izdanju je ta da su glumcima zamijenili uloge, odnosno spolove!U ovom slučaju će Addison, koja ima jednu od glavnih uloga, postaviti okladu s društvom da će od jednog tihog i samozatajnog dečka napraviti kralja maturalne zabave! U starijoj verziji filma je bio jedan dečko koji je isto to napravio, ali s jednom drugom djevojkom, tako da je radnja generalno ista, samo su glavnim ulogama zamijenili spolove. Netflix je objavio trailer, a glumci ovog novog remakea su objavili video na Instagramu gdje su najavili datum izlaska i premijeru.


Premijera filma će biti 27 kolovoza,
a mi jedva čekamo da vidimo jesu li napravili uspješan remake, ali i je li se ova popularna TikTokerica dobro snašla u glumačkim vodama. No, moramo priznati da su očekivanja zaista velika!

Pogledajte još:

Addison Rae ima jednu od glavnih uloga u glumačkim vodama – objavljen i kratki isječak iz filma

TikToker koji je došao 'od nigdje' i pretekao Addison Rae: Postao je drugi najpraćeniji na svijetu

Izašao trailer filma 'After We Fell' – znamo i datum kada će se prikazivati u Hrvatskoj

remake film Addison Rae hes all that

Još vijesti