Slika nije pronađena

Napokon je izašao i trailer trećeg nastavka filma 'After'! Tessa i Hardin su postali omiljeni likovi diljem cijelog svijeta te su njihovi obožavatelji uzbuđeni oko izlaska i trećeg nastavka ovog filma! Osim što je izašao trailer, znamo i kada će film biti dostupan za pogledati i u Hrvatskoj!

'After We Fell' treći je nastavak serije ovih filmova, a njihovi obožavatelji jedva čekaju da izađe i treći, dugo iščekivani nastavak - za sada imamo službeni trailer.Glavni likovi, Tessa i Hardin, su u prijašnjim nastavcima prošli kroz brojne uspone i padove, a preostaje nam samo čekati da vidimo što ih čeka novom napetom filmu 'After We Fell'.
Prikazivanje ovog filma za Hrvatsku je najavljeno već početkom rujna, a bit ćemo jedne od prvih zemalja u kojima će se prikazivati.

Istoimene knjige, prema kojima su snimani ovi filmovi, imaju još dva nastavka tako da se nadamo da će se i prema tim preostalim knjigama snimiti još dva nastavka filma, a samim tim i rasplesti radnja te odnos između Tesse i Hardina.

Pogledajte još:

Najavljeno je da će se snimati još nastavaka filma 'After' – ali radnja će biti malo drugačija

Odnos Hardina i Tesse opasno izmiče kontroli: Najava za novi 'After' je tu i bolji je od svih do sada

U knjigama postoje, u filmu ne: 'After We Collided' je trebao imati čak dva ljubavna trokuta s Tessom

Nastavak after we fell film tessa i hardin

Još vijesti