Slika nije pronađena

Zagrebački Medvjedi Tom Zanoški, Saša Martinović i Ivan Šijan najavljuju najnoviji filmski hit Tri mušketira 3D u multipleksima CineStar.

Ovih dana, suradnjom Kluba hokeja na ledu Medveščak Zagreb i Blitz CineStar multipleksa,  snimljena je reklamna kampanja za najnoviji filmski hit Tri mušketira 3D, a čije su likove u ovom slučaju upravo utjelovila trojica hokejaša Medveščaka - Tom Zanoški, Saša Martinović i Ivan Šijan.


Ovom suradnjom hokejaši Medveščaka postaju sportski promotori ovog najnovijeg 3D filmskog hita, a reklama koja će uskoro krenuti na TV ekranima i velikim platnima CineStara idealan je primjer povezanosti hokeja i viteške odvažnosti kao kolektiva u kojem zajedništvo uvijek donosi uspjeh. Tri Medveščakova hokejaša – Zanoški, Martinović i Šijan, u potpunosti su se uživjeli u uloge mušketira, a slavna (filmska) uzrečica Svi za jednog, jedan za sve postala je u zadnje dvije sezone i zaštitni znak svlačionice zagrebačkih Medvjeda!

 

Najnoviji filmski hit Tri mušketira 3D ekranizacija je popularne avanture Alexandrea Dumasa, koju je u film odlično pretočio redatelj Paul W.S. Anderson u vrhunskoj 3D tehnologiji s fantastičnom glumačkom postavom. Uz Orlanda Blooma, Millu Jovovich, Christophera Waltza te mnoge druge zvijezde velikog ekrana, nema sumnje da će Tri mušketira 3D ponoviti uspjehe, pa čak i nadmašiti svoje prethodnike, te gledatelje barem na trenutak vratiti u vrijeme kada su mačevi bili najubojitije oružje.


Priča filma započinje kada se mladi D'Artagnan udružuje s veteranima mušketirima kako bi spriječio pokvarenog kardinala Richelieua da zauzme francusko prijestolje i zaplete cijelu Europu u međusobni rat ... 

Hrvatska premijera filmskog hita Tri mušketira 3D najavljena je za utorak 18. listopada u multipleksima CineStar i to paralelno u tri grada – Zagrebu, Osijeku i Splitu. Zagrebačka premijera održat će se u CineStar multipleksu Branimir Centar, a prisustvovat će joj i zagrebački ledeni mušketiri – hokejaši Medveščaka.

Film se u redovnoj distribuciji može vidjeti već od 20. listopada 2011.

www.medvescak.com

www.blitz-cinestar.hr

tri mušketira novo u kinima CineStar medveščak Hokej