Slika nije pronađena

Koncert u Areni za Justina Biebera bio je samo zagrijavanje kada je u pitanju boravak u Zagrebu. Iako se mislilo da će odmah nastaviti dalje nakon što otpjeva zadnju pjesmu, Bieber je malo produžio svoj boravak u našem glavnom gradu.

Iako se cijela produkcija odmah nakon zagrebačkog mega spektakla uputila u Poljsku gdje ih danas očekuje koncert, Justin je odlučio još malo lunjati našom metropolom.

Nakon što se u srijedu poslije koncerta u Areni pojavio u klubu The Best na službenom after partyju, četvrtak je proveo u domu zagrebačkih Medvjeda, Ledenoj dvorani Doma sportova gdje im se pridružio na službenom treningu.
Naime, kanadski glazbenik je veliki ljubitelj hokeja na ledu te mu je to najdraži način opuštanja i bijeg od stresa.


Na turneje nikad ne kreće bez kompletne opreme, a kad je otkrio da je su hokejaši kluba KHL Medveščak jedan od simbola Zagreba, zaželio se priključiti njihovom treningu pa su mu organizatori koncerta i vodstvo kluba ispunili želju.


Justin Bieber odradio je kompletan trening s dijelom momčadi koja trenutno nije na ruskoj turneji - od početnog rasklizavanja, sparinga te pucanja na gol, a dobio je priliku da zaigra i u službenom dresu kluba Medveščak koji nosi njegovo ime.


Nakon toga, prošetao je gradom i iznenadio slučajne prolaznike koji su ga prepoznali jer stvarno nitko nije očekivao da će tako dugo ostati u Hrvatskoj.Nakon partijana u The Bestu, jučerašnjem izlasku gdje se družio s manekenkama i sada treningu s Medvjedima Justin bi svakako trebaš škicnuti i naše plaže na ljeto.


Foto: Martina Cvek

I.I.

Pročitajte još:

[VIDEO] Vrištanje, suze i pjevanje: Ovo su najveći Bieberovi fanovi

Bili smo s Belieberima ispred Arene – evo kakve majice nose cure

[FOTO] Justin Bieber partijao u zagrebačkom klubu nakon koncerta

Trening Hokej medvjedi medveščak Justin Bieber

Još vijesti