Slika nije pronađena

Nakon dugog i mukotrpnog čekanja napokon je stigao trailer za nadolazeći film 'Little Women' s Florence Pugh, Emmom Watson, Timothéejem Chalametom, Saoirse Ronan i još mnogo poznatih holivudskih imena.

Film, čija se radnja temelji na klasičnom romanu, dolazi u kina tek kasnije ove godine, 25. prosinca 2019. da budemo precizni, ali u ovom prvom traileru možete vidjeti kako redateljica Greta Gerwig planira tumačiti priču Louise May Alcott. U videu možete vidjeti svakog glumca i njihove likove kako na ekranu oživljavaju slavnu priču o odrastanju, ljubavi i sestrinstvu.

via GIPHY


Veći dio dvije i pol minute trailera fokusiran je na Saoirse i njezinu ulogu Jo March. Od njezinih težnji da se ostvari kao spisateljica do romantičnih trenutaka i emotivnih ispovijesti koje je podijelila s Timothéejevim likom, Theodoreom 'Laurie' Laurencom. Trailer nadolazećeg filma više je nego uznemirujući za srce, pa čak uključuje i nekoliko zabavnih trenutaka koji će vas sigurno nasmijati.


Nakon što je trailer službeno dospio na internet, obožavatelji su se teško mogli obuzdati pa su mnogi podijelili par riječi o emocionalnom vlaku smrti na kojem su se našli. 'Trailer za film 'Little Women' je PRESLADAK, jedva čekam ovaj film', napisala je jedna obožavateljica. Druga osoba nije mogla ni smisliti riječi, pa je jednostavno podijelila video nekoga kako plače kako bi sažela svoje osjećaje.






Još nas nekoliko mjeseci dijeli od ovog filma, ali ako je trailer bio tako emotivan, imamo osjećaj da biste u kino dvoranu trebali ponijeti i nekoliko paketića maramica uz kokice.

Foto: IMDb/ YouTube/ Twitter

M.S.K.

Pogledajte još:

'Frozen' je bio najpopularniji animirani film svih vremena – ali ne više! Jedan klasik ga je pretekao

One Direction fan fiction priča 'After' dobiva nastavak – ekipi se pridružuje i jedan HOT glumac

Izašao je trailer za film u kojem glume regionalni youtuberi! Baka Prase, Nika Ilčić i Veronika samo su neki od njih

trailer najava Komentari fanovi romansa emma watson film timothee chalamet Little Women

Još vijesti