Slika nije pronađena

Objavljen trailer i trećeg nastavka popularnog filma 'The Kissing Booth'! S obzirom na to da su svi prijašnji nastavci snimani po knjizi, ovaj bi trebao biti ekstra zanimljiv jer će se u ovom slučaju pisati knjiga na temelju trećeg nastavka filma. Trailer nam je otkrio nešto više pa ćemo vidjeti ispunjava li sva naša očekivanja.

Trailer trećeg nastavka 'The Kissing Booth' nam otkriva više nego što smo mislili! Znali smo da će se treći dio fokusirati na Ellin odlazak na fakultet, no ona će se i u ovoj situaciji pronaći u dilemi – hoće li odabrati Nou i s njime se preseliti ili će ispuniti obećanje koje ima sa svojim BFF-om Leejem da će zajedno otići na fakultet? Preostaje nam pričekati film i saznati koju odluku je Elle donijela.

Treći, i ujedno zadnji nastavak 'The Kissing Bootha' bio je najavljen još prošlog ljeta od strane glavnih glumaca. No, tek nedavno je potvrđen datum kada će se održati službena premijera, a sada je i objavljen trailer ovog filma.

Film će se premijerno pokazati 11. kolovoza, a do onda možemo pogledati trailer i samo pretpostavljati s čim će se ovaj put Ellie suočiti.

Pogledajte još:

Posljednji nastavak filmskog serijala 'The Kissing Booth' dolazi ove godine! Sada se zna i datum izlaska

Hoće li 3. nastavak filma 'The Kissing Booth' biti ljubavna priča ili nešto drugačije tematike? Redatelj je otkrio...

Kada dolazi i što će se događati u nastavku hit romantične komedije 'The Kissing Booth'? Napokon se zna!

trailer the kissing booth 3 treći nastavak

Još vijesti