Horor

Halloween kuca na vrata, a s njime i mnogobrojni filmovi za one koji obožavaju gledati hororce! U skladu s time, Cinestar je pripremio posebne pogodnosti za najveće ljubitelje horor filmova i to baš za vikend kada se održava Noć vještica – ne može biti bolje i prigodnije vrijeme za horor filmove!

Ljubitelji horor filmova će definitivno biti oduševljeni pogodnostima koje je Cinestar pripremio za njih u nadolazećem vikendu. Naime, ovog vikenda se obilježavaju 'Dani strave' u Cinestar kinima čiji program je usmjeren na Halloween koji se održava već ovu nedjelju! Neki filmovi koji će se moći pogledati su noviji, tako je tu i pretpremijera filma 'Duhovi tame' u kojoj glavnu ulogu ima Keri Russell.Od ostalih filmova reprizirati će se pojedini klasici poput 'Demoni', 'Zloćudno' i 'Crna kutija' i to sve po promotivnim cijenama upravo zbog Noći vještica. Cijena karata ovih filmskih klasika koji će se reprizirati je samo 22 kune, a sigurni smo da su time najviše oduševljeni ljubitelji horor filmova. Ne propustite ovu priliku povodom Noći vještica jer smo sigurni kako ćete biti oduševljeni novom pretpremijerom ili da se samo ponovo prisjetite nekih starih horor klasika koji su ostali zapamćeni po strašnim scenama i šokantnim preobratima!

Uz to, najveću pogodnost ususret Halloweenu imaju djeca koja će dobiti besplatne kokice ako dođu maskirani po želju na najnoviji animirani film '100% vuk'. U svakom slučaju, radi se o ponudi koja se zaista ne smije propustiti.


Pogledajte još:

Osam situacija iz 'Sumraka' koje uopće nemaju smisla – a koje su samo pravi fanovi skužili

Najbolje ocijenjene Netflixove teen serije: Njih 9 ima gotovo 100% pozitivnu ocjenu

Zagorska verzija Harryja Pottera koja nasmijava internet: Dragec Malfoj i ovdje radi probleme


CineStar posebne ponude Filmovi halloween noć vještica horor

Još vijesti