Slika nije pronađena

Poznata trilogija 'Igre gladi' dobit će novi nastavak! Zvuči kao dobra vijest, ali vjeruj nam, kada saznaš o čemu se radi, ostat ćeš razočarana.

Prošle je godine Suzanne Collins, autorica ove poznate trilogije, najavila da piše novi nastavak, koji će izaći ove godine. Nastavak će se zvati 'The Ballade of Songbirds and Snakes' i izlazi 19. svibnja. Naravno, već je najavljeno da će se snimiti i film i kada je informacija izašla fanovi Katniss Everdeen bili su oduševljeni. Ali oduševljenje je kratko trajalo, jer onog trena kada je autorica otkrila ono što je sve zanimalo – o čemu će biti novi nastavak, razočarenje je zavladalo među fanovima. Svi su očekivali nešto wow i zanimljivo, s obzirom na to koliko je godina prošlo od zadnjih nastavaka, ali za većinu ovo nije to što su očekivali. Priča će biti o predsjedniku Snowu i njegovim tinejdžerskim godinama!


Radnja će se vratiti u prošlost, 64 godine prije radnje u prošlim knjigama trilogije. Iako je sada znan kao diktator, opak i nemilosrdan predsjednik Panema, u ovom novom nastavku, bit će prikazan kao heroj. U priči će se pratiti Snow, privilegiran tinejdžer, koji traži sebe i svoje značenje u svijetu. Bit će prikazan kao prijateljski lik, skroz suprotno od onoga kakvim ga do sada znamo. I to je još jedna stvar koja smeta ljudima - humaniziranje glavnog zločinca priče i pretvaranje u nekoga s kime bi trebali suosjećati.


Foto: Imdb/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Samo za vjerne fanove: gradi se tematski park `Igre gladi`

Filmovi vs. stvarni život: Ovih se 10 situacija u filmovima prikazuje totalno nerealno

Fanovi serijala 'Igre gladi' pripremite se – stiže novi nastavak!

Nastavak predsjednik snow novo the ballade of songbirds and snakes Igre gladi

Još vijesti