Slika nije pronađena

Kada nam se netko sviđa skupljamo hrabrost da toj osobi otkrijemo svoje osjećaje, a kada dobijemo `odbijanac` osjećamo se totalno loše. Vjerovali ili ne, neki celebovi također nisu bolje prošli kada se radi o tome.

Slavne face su jednako ljudi kao i mi: i oni se zaljube pa ih drugi odbiju, ali njima je definitivno veći bed. Za te `odbijance` sazna cijeli svijet jer ipak se radi o javnim osobama, a žutilo u novinama ne prestaje.

Neke zvijezde su odbijene čak više puta poput Taylor Swift ili Harryja Stylesa, a sljedeći put kada se budete osjećali loše jer se ne sviđate simpatiji, sjetite se su to iskusili i ovi celebovi koje su odbile druge poznate face:

Harryja Stylesa odbile su Jillian Harris i Lindsay Lohan


Jillian je zvijezda američkog showa Bachelorette, a u jednom intervjuu je otkrila nešto zanimljivo o članu One Directiona. Naime, Harry je tražio njen broj te izgledao preslatko, ali ipak premlado za Jillian koja tvrdi: `Nikada ne bi dejtala s 18-godišnjakom`. No, Harryjevi odbijanci nisu ovdje stali jer se nije svidio ni glumici Lindsay Lohan. Ona tvrdi da ga nije ni prepoznala kada joj je došao na vrata hotelske sobe rekavši da su ga `ovdje poslali Gavin i Michael`, a ona odgovorila: `Idem natrag u krevet, bilo je lijepo upoznati te.`.

Taylor Swift su odbili Zayn Malik i Bradley Cooper


Kratko nakon što je Bradley prekinuo s Zoe Saldanom, Tay je bacila oko na 15 godina starijeg glumca. Pjevačica je čak zamolila Jennifer Lawrence da ih upozna, ali je glumac to odbio, a izvori su rekli da Bradley smatra da je Taylor premlada za njega te da želi biti s nekim svojih godina. Isto tako, postoje tračevi da ju je odbio i Zayn Malik čak prije nego što je prohodala s Harryjem Stylesom. Zayn ju je navodno odbio čim je shvatio da joj se sviđa.

Justina Biebera su odbile Rihanna i Jennifer Lawrence


Ne tako davne 2011. pjevač je prišao Rihanni na jednoj NBA utakmici. Sam Justin priznaje da je dobio `košaricu` jer mu je RiRi rekla da nije zainteresirana i da je premlad za nju. Glumica Jennifer Lawrence je gostovala u jednoj emisiji u kojoj joj je rečeno da je Justin rekao da je ona `baš slatka` i `nevjerojatna`. Nakon toga Jen je rekla da mu `nažalost mora reći veliko ne`, ali da mu je zahvalna na komplimentima.


Selenu Gomez je odbio George Shelley


Kada je Sel saznala da se sviđa pjevaču iz grupe Union J, Georgeu Shelleyju, poslala mu je sladak video u kojem mu kaže da ju nazove. No, pjevač ju nije nikada nazvao i Selena se osjećala uvrijeđeno. U jednom intervjuu je rekla da joj nije jasno zašto nije nazvao, a rekao je da mu se sviđa.

Drakea je odbila Nicki Minaj


Navodno su Drake i Nicki zabrijali, ali se ispostavilo da oni ne misle jednako o svom odnosu. Nicki je to vidjela kao običnu `briju`, a Drakeu se reperica uistinu svidjela. Nicki nikada nije bila zaljubljena u Drakea, a budući da je on bio jako uporan pristala je na avanturu za jednu noć.

Johna Mayjera je odbila Sandra Bullock


Jedan zajednički Johnov i Sandrin prijatelj je rekao za jedan časopis kako je pjevač htio započeti vezu s glumicom. `John voli dejtati s poznatim ženama, to ga totalno pali, a tko je više poznat od Sandre Bullock? On je svjestan da ona nikada ne bi bila s njim u vezi pa ju je zato pitao da budu prijatelji s povlasticama.` otkrio je izvor. Na Johnovu ponudu Sandra se nasmijala i rekla `ne hvala`.

Lindsay Lohan je odbio James Franco


Glumica je jednom ponudila `briju` Jamesu kada su bili u istom hotelu, ali ju je on glatko odbio. Kada su ga na jednom radiju pitali o tome glumac je rekao: `Iskreno, ne znam kako je cijela ta stvar izašla u javnost, ne želim se time hvaliti. Lindsay je u to vrijeme bila u velikim problemima nisam htio da se dogodi išta čudno.`. No, na kraju je objasnio da su i dalje dobri te da poznaje dosta kolega sa sličnim problemima kao što ih je imala ona te da zato to nije htio učiniti.


Izvor: teen.com

Foto: shutterstock/Instagram

I.P.

Pročitajte još:

`Ne, on je moj`: slavne cure koje su se posvađale oko istog dečka

Kako se ponašati nakon što te simpatija odbije

Tko tu koga? Prijateljice Taylor Swift koje su bile u vezi s njezinim bivšima

odbijanac zvijezde koje su odbile drugi slavni košarica slavne face

Još vijesti