Slika nije pronađena

Glumica Anya Taylor-Joy, koja je u seriji 'The Queen's Gambit' glumila djevojku Elizabeth Harmon, stekla je ogromnu popularnost nakon što je ova serija nekolikko tjedana bila jedna od najgledanijih. Osim popularnosti, otvorila su joj se mnoga vrata za nove uloge tako da ćemo ju zasigurno još gledati u nekim serijama ili filmovima jer se radi o zaista odličnoj glumici.

Zvijezda popularne serije 'The Queen's Gambit' otkrila je kako ona već dugo nema svoj dom. Svoje prebivalište je već imala u svjetski poznatim gradovima poput New Yorka, Los Angelesa i Londona, no njezin dom kao takav ne postoji s obzirom na to da se je puno selila još u djetinjstvu.
Anya je rođena u Miamiju, ali je u djetinjstvu čak šest godina živjela u Argentini nakon čega se je preselila u London. Rekla je kako je u početku odbijala naučiti engleski jer se je željela vratiti u svoj bivši dom, prenosi Hello Magazine.


Prošle godine za Live With Kelly & Ryan rekla je: 'Trenutno zapravo nemam dom. Rođena sam u SAD-u, ali sam se ona preselila u Argentinu gdje je cijela moja obitelj pa smo se onda preselili u London. Zatim sam se počela baviti glumom i nisam prestajala snimati, tako da zapravo još uvijek nemam svoj dom, ali trenutno radim na tome' – rekla je Anya.

Tijekom prošlogodišnjeg lockdowna živjela je u Londonu sa svojim dečkom i prijateljima. Napominje kako joj je bilo super u tom društvu te da je u tom razdoblju doživjela emocionalni rast na čemu je vrlo zahvalna.

Pogledajte još:

Izašao trailer filma 'After We Fell' – znamo i datum kada će se prikazivati u Hrvatskoj

Zaustavljeno snimanje druge sezone 'Bridgertona' – obustavlja se na neodređeno vrijeme

Zvijezda 'Pitch Perfecta' oduševila obožavatelje s novim izgledom – skinula je čak 30 kilograma!

The Queen's Gambit elizabeth harmon

Još vijesti