Slika nije pronađena

Rebel Wilson, zvijezda filma 'Pitch Perfect', apsolutno je oduševila svoje obožavatelje na Instagramu i TikToku! Objavila je video na kojem pleše sa svojim kolegama, a na videu je i više no vidljivo koliko kilograma je ova glumica uspjela skinuti – radi se o vrtoglavih 30 kilograma unutar godine dana!

Jedna od glavnih glumica i zvijezda filma 'Pitch Perfect', objavila je video na svojim društvenim mrežama i tako oduševila tisuće svojih obožavatelja. Na videu je obučena u cheerleader kostim, a video je snimila sa svojim kolegama na zadnjem danu snimanja svojeg novog filma gdje se nalazi u glavnoj ulozi. Ovo joj je prva glavna uloga od kada je izgubila čak 30 kilograma, a ne sumnjamo da će rasturiti kao i u svakoj ulozi do sad!

No, pojedini obožavatelji su ostavili komentare ispod videa poput: 'Je li ovo Pitch Perfect 4?', 'Lijepa si, ali za mene ćeš uvijek ostati Debela Amy' – Rebel će zasigurno ostati prepoznatljiva kao zvijezda filma 'Pitch Perfect', ali će sigurno i rasturiti u novom filmu posebno zbog novog izgleda.

Pogledajte još:

Elle se opet nalazi u situaciji gdje mora birati – izašao i trailer filma 'The Kissing Booth 3'!

Filmovi koji izlaze ove godine, a koji su nam zapeli za oko: Ovih 6 gledamo sigurno!

Filmovi koji pokazuju kakvo ljeto svi želimo imati - lista onih koje moraš pogledati ovog ljeta

gubitak kilograma rebel wilson Pitch Perfect

Još vijesti