Slika nije pronađena

Garantiramo ti da znaš za ovu celebrity djevojku, samo ju ne možeš prepoznati. Madame Tussauds muzej voštanih figura u Berlinu s ovom je poznatom osobom gadno zaribao – ni malo ne liči na sebe.

Neke su voštane figure toliko realne, neke malo manje, ali rijetko koja bude kao ova. Madame Tussauds muzeji su poznati diljem svijeta, a ima ih na nekoliko lokacija, uključujući i onu u Berlinu. Upravo je jedna voštana figura iz muzeja u ovom gradu postala viralna jer je svaka sličnost s pravom osobom koju predstavlja teško uočljiva. Jednoj su slavnoj osobi ovog Božića išli podariti 'blagdanski look', ali on je totalno pao u drugi plan. Voštana figura je Rihanna, a kako toliko ne liči na sebe, nikome nije jasno.

Iako je voštana figura u muzeju još od 2011. godine, sada se o njoj počelo pričati, piše Capitalxtra. Jer od tada do danas prošla je kroz nekoliko promjena i updejta da izgleda realnije, ali… Za slučaj da ti treba podsjetnik, evo kako izgleda Rihanna.

Toliko o tome da izgleda realnije. Fanovi pjevačice ne mogu vjerovati svojim očima.

Iako ima neke karakteristike izgleda koje ima i Rihanna, nikako joj ne sliči i treba se dobro zagledati i malo razmisliti da bi se shvatilo tko to je. Fejl!

Pogledajte još:

Žele ukinuti najpopularnijeg balkanskog Youtubera – peticiju potpisalo više od 25 000 ljudi

Otkrij kojih 10 celebrityja ima groznu osobnu higijenu i odvratne navike - ukratko, oni SMRDE!

Rihanna doživjela debakl u noćnom klubu – zaštitar ju nije htio pustiti unutra! Evo i zašto

rihanna madame tussauds voštana figura

Još vijesti