Rihannino sjajilo

Sigurna sam da si već čula za revoluciju svih sjajila za usne – Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer. No, cijena od 34 eura može biti prava trauma za novčanik. No, ne brini se, jer smo istražile najbolje alternative koje će ti pružiti isti sjaj i hidrataciju, a neće opteretiti tvoj budžet.

Parfemi Duplići brendiranih parfema: Zamiriši luksuzno uz ovih 8 jeftinih parfema


MAYBELLINE Lifter Gloss Hydrating sjajilo
MAYBELLINE sjajilo za usne osigurava istu senzacionalnu mekoću i sjaj kao i Fenty Beauty Gloss Bomb. Obogaćeno hijaluronskom kiselinom, pruža dugotrajnu punoću, iako možeš očekivati malo intenzivniju boju. Ovo sjajilo definitivno je „must have" za tvoju kolekciju.

 

Revlon Super Lustrous sjajilo
Kada pomisliš na Revlonovo sjajilo, riječi poput svilenkasto, mekano i neljepljivo prve padaju na pamet. Ovo je višedimenzionalno sjajilo koje će tvojim usnama pružiti punoću i hidrataciju sličnu Rihanninoj savršenoj formuli.

 

Revolution Shimmer Bomb sjajilo
Revolutionov Shimmer Bomb Lip Gloss pružit će ti željeni efekt na usnama, dodajući im zdrav izgled i mekoću. Nije prenapadno, već nudi suptilan sjaj. S hranjivim sastojcima poput vitamina E, tvoje usne će biti zahvalne na ovom dodatku.

 

MILANI Keep It Full Nourishing Plumper
Želiš li malo više volumena bez previše truda? Milani Keep It Full Nourishing Plumper je tu za tebe. Ova formula dodaje prirodni volumen tvojim usnama i pruža im zdrav izgled. Osim dugotrajnog učinka na usnama, potrebno je malo proizvoda kako bi se postigao željeni efekt, što znači da će ti i pakiranje duže trajati.

 

Lux Gloss u „Come Thru“ nijansi
Ako tražiš savršenu zamjenu za Fenty Beauty Gloss Bomb nijansu „Fenty Glow“, Colourpop Lux Gloss u „Come Thru“ je pravi izbor. Teško je razlikovati ove dvije nijanse kad su nanesene jedna pored druge, a cijena od otprilike 11 eura po pakiranju čini je pristupačnom opcijom.

 


Sada imaš na izbor pet predivnih zamjena za Fenty Beauty Gloss Bomb. Iako neki od proizvoda još nisu dostupni u našim trgovinama, jednostavno se mogu naručiti online, često s besplatnom dostavom. Svi ovi proizvodi nude sjaj, hidrataciju i punoću, a možeš birati onaj koji najbolje odgovara tvojim željama i budžetu. Zadrži besprijekoran sjaj na svojim usnama, a novčanik neka ti bude zahvalna.

Inuikii čizme Inuikii čizme su hit ove zime – evo gdje smo sve pronašli njihove dupliće po nižim cijenama

 

Fenty fenty beauty rihanna duplići

Još vijesti